Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putin dao nalog, treba strogo nadgledati šta Rudonja u Banja Luci radi, da ne osvanemo sa barikadama
Rudonja moze da pokrene, taman da mu se ugasi rs. 😎
ILAN Shor ( vodka Narodne stranke) zivi u Tell Avivu, Israel. Narodna stranka je najmanja parlamentarna stranka sa 6 zastupnika. ILAN Shor je oligarch, njegova religija je novac. Sada koristi ogroman rast cijena kako bi animirao javnost. U dobrim je odnosima sa Zelenskim.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Počelo je 😲😕
Rudonju pripaziti. Najbolje bi bilo smijeniti, smiriti, umiriti 😁
Iza ovog ILANa Shora stoji Zelenski. U Transnietriji se nalazi najveci magacin naoruzanja na kontinentu, a Zelenski ostaje bez streljiva, tako da mu treba povod za napad. Rusi su izgleda minirali taj magacin
Bravo za momke 🇷🇺❤️🇷🇺❤️
Ovako su i protiv Gadafija pa se danas kaju zbog toga,kao da ce rusija pomagati drugu drzavu financijski,isto kao i sa srbijom,oni se vooole ali nema nista dzaba,dzaba bratstvo
Sta je sad, i ovi bi izgleda da se i kod njih zarati. Pomislis naucili bi ljudi nesto gledajuci uzase iz drugih ratom zahvacenih podrucja, ili bar ratnih filmova. Ali ne - oni misle nece kod njih bas tako lose biti.
Nepismene i budale je lako manipulisati,na kraju svega bijeda a korist od svega ima ta ratnohuskacka elita
Gamad
10.000 policajaca poslat pohapsit vango u stanicu izlemat da struhne. I ispitivanje zašto i ko te šalje?! Jer od mirne države dižeš belaj ako ti ne godi goni u rusiju plus ratuj tam.
Putinovi sendvičari
Kuha Rusija po četničkom scenariju
Ruske potplacene marionete dovucene busevima za namjerno izazivanje nemira. Ukri vec spremni da ih očiste ko žohare iz okupirane teritorije 🙂
Javnost u Moldovi je podjeljena. Liberali ( Maja sandu) je trenutacno na 37% , Socijaldemokrate ( Igor Dodon ) 36% , Komunisti ( Vladimir Voronin ) 12% , Narodnjaci ( Ilan Shor ) 6%. Samo su Liberali proEU. Takodjer imaju I Transnistriju gdje su na vlasti Komunisti ( Aleksandar Viktorovic, Korshunov) sa 29 ( od 33 parlamentaraca )
Ovo sve staro
Ide Round 2 za RUDONJU u rs, ako mu i ovo ne pođe u prilog e jbg onda , veri unlaki laki
Digli se belajsuzi da dohakaju miru na dunjaluku ,evo i ovi nasi separatisti hoce belaja.
Poturi Rusija galamu u Moldaviji jest narod mutav nosa motke ove kasnije ce nosila.
Opet amerikanci nesto kuhaju...lol..
Bogami ce se dobro zakuhat.