Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako je trebalo sa svim ratnim zlocincima a ne da setaju i kazu kako bi opwt sve isto ucinili....
Kordića treba ispeći .
Svezati pseto za banderu ,nabaciti guma i suhog granja i potpaliti.Ima da gori ko gimnazija u Grudama gdje su naložili protokol i dokumentaciju .
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
SAD ima najbolje zakone. Ubio je 1 osobu i smrtna kazna. Tako treba biti u čitavom svijetu. Ono tipa ugrađeno u ustav. Ako ubiješ iz obijesti nekog znaš šta te čeka.
A ako se ispostavi da je nevin tad već mrtav?
Jel toliko komplikovano metak u glavu?
Demokratija neće do kraja života hraniti i oblačiti zatvorenika država. Jeftinije je državi da je pod zemljom zatvorenik više od PDV-a će ostati državi.
Demokratija.
Pogubljenje gušenjem (osim utopljenja) nije tako loše, kao što je gasna komora, vješanje, sahranjivanje živog i ta nova metoda gušenjem.
Aaaa UN se protivi,duše drage,osjećajne,ali ne protive se genocidu u Palestini,mamu li vam ebem licemjernu!!!!
Al se preseravaju sa tim humanim pogubljenjima, a još gore u Norveškoj, Behring Breivik ubio 77-ero djece, nekima pucao u glavu, a sad nakon 10 godina traži da ga puste na uvjetnu. Bože ima li pravde?
A kad ste objesili Sadama Huseina, nije vam bilo nehumano? A gadovi licemjerni?
To je u Iraku zakonito.
Koja zapadna glupost. Sta je problem pogubljenja sabljom u odnosu na ovu patnju. Ovdje smrt traje minutama a sablja manje od sekunde. Tesko se ovom Bozijem robu. Kakva sudbina
Nama trze predavanja iz pravosuđa kod njih isad ima smrtna kazna a znaju nesto arapima rec...
Pustite mu snimak Skupštine RS.ima da umre od smijeha kad vidi Svinju Stevandića kako vodi sjednicu.
Svjetom vladaju satanisti koji ubijaju, muce i jedu djecu.Šalju ljude u ratove i ti isti ubijaju civile.Ovo je samo mali sičušni dio njihovog satanizma.
Nakalemit ga na Fooodilove respiratore uz Sekin nadzor i ne gine mu Džehennem po svim UN ali i Šerijatskim pravilima.
Amerika je novi rajh, samo sto liberalna stoka to ne konta i divi se zapadu
Mrs u pecinu!
Čovjek je 1998. osuđen na smrtnu kaznu i ne vidim ništa sporno u njegovoj kazni. žali Bože što ga odma niste na licu mjesta rješili ovozemaljskog života. jedino mi je žao nevino ubijenih a ubice mi nikad nije žao. Ubio si - sad ces bit ubijen!
Carolija je u tome sto osuđenik nikada ne zna kad ce kazna biti izvrsena. E to je patnja…