Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije putin otišo bakir i ubio ga ebo mu sebihu u pakaš
Neka neko objasni kako ce uopste biti dokaz u varijanti da je naredio? Pridje i usmeno naredi i okrene se i ode, pa nek ovaj stisne i ne uradi tako.
Koga libo racku šta ste vi dokazali ili niste, optužili ili niste. Bolje istražite ko je ubio Kenedija, Epsteina, McCafea, Boing zviždača i ostale koji su vama smetali. Svakom loncu poklopac.
Zašto bi naredio njegovo ubistvo nakon godina zatočeništva? Lik se jednostavno prokurčio nekome u zatvoru i ljudi jedva dočekali da ga skinu.
Kako ce bit dokaza kad je umro na sibiru bogu iza nogu... Osim ako vam nije u cilju uraditi depopulaciju stanovnistva i ovo je sve obicna nastimacina da nafurate neobrazovane ljude sa jeftinim trikovima.
a Kashoggi manje vise.... haj ok je....
Naravno da nije, ne bavi se sitnicama, podređeni znaju sta se očekuje od njih.
Ovi sarađuju u svemu skupa.
covjek bio u strajku gladi godinu dana sta se ima tu dokazivat
nisam rusofil dabogda svi rusi do urala bili protjerani