Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U isto vrijeme gradi luku za dostavu hrane Palestincima i isporučuje najsavremenije naoružanje Izraelcima da te iste Palestince nastavljaju ubijati????
Koja dvoličnost tih amera. Vamo pomazu Palestincima, a naoruzavaju izrael.
Koja predstava prave pristanište u Gazi za lakšu dostavu pomoći a sa druge strane kongres odobrio pomoć u naoružanju Izraelu.Da nije žalosno bilo bi smiješno
Ameri prave radi neceg drugog kasnkje kakva humanitarna
ameri direktni saučesnici genocida nad palestincima
Kasno je sad. Treba se oprati pred izbore.
vrijeđanje inteligencije na max od americkih "demokrata"
Vrijeđaju inteligenciju.
Zamisli koji su ti arapi zlocinci da ne dozvoljavaju pomoc kroz svoje drzave nego mora preko mora. ovo je priprema za raseljavanje palestinaca brodovima isto kao sto su brodovima naselili cioniste
Zašto Palestinci nemaju pravo na obranu Palestine.
Zbog ovog se i vodio rat, traba im pristaniste
KOJI LICEMJERI I LIHVARI!!! ŠALJU ORUŽJE ZA MASAKRE NAD PALESTINCIMA I DJECOM, BLOKIRAJU FORMIRANJE DRZAVE PALESTINE A OVAMO KAO NESTO POKUSAVAJU!!!!
Nažalost ne vjerujem da će biti privremena, ostade to stalna kao posmatračnica I možda I baza.