Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova ista Vulicka. Bez pameti i bez ljepote
Pa mogla bi ti u IDF na prvu liniju fronta
Na gadnim su mukama: jal' Evropa, jal' Bliski Istok???? A Kinez se smjeska. Sad i Ameri skontali da su napravili savez sa Iranom na vrijeme, a imali su 40 i kusur godina na raspolaganju, niko im nista ne bi mogao narednih 100 godina. Usamljeni Rusi bi vjerovatno vec odavno posrnuli.. ovako pros'o voz.
Jel iko pregledao ovaj članak prije puštanja na portal? Toliko pravopisnih gresaka da mi se zamantalo
Ali nema muda reći isto za I7r@eL?!
Isto bi trebalo da vazi i za Izrael. Ali on je preci pa se se Ukrajina servirati Rusima
Nije lahko izfinansirat odbranu Ukrajine i Izraela ,milijarde su u pitanju ,a konstantno daj ,traže pomoć Zadnja odbrana Izraela koštala nekoliko milijardu, jedan Iranski dron košta 10 hiljada dolara ,raketa patriot kojim ih obaraju lista milion Još Rus da čarne i potpali Balkan ,Amerika će bankrotirati, samim tim I Ukrajina će pasti
A ko ne glasa nek se prijavi u Rusku vojsku. Poserem te
nesto pametno sa americkog kontinenta