Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skloniti djecu kada se prikazuju srpski zločini u Bosni i Hercegovini
Nek vide djeca bolje je. Da ih ne doceka ono sto smo mi prosli
vuciceva bia je stvorila i vrbovala kriminalce za drzavne prljave poslove...kada im vise nisu potrebni...onda ih hapse i stvaraju nove podobne...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gubičaru zaboravio si da si bio iznad sarajeva sa snajperom à presjednik si trenutno
A sta je sa organizovanim kriminalom u BiH koji traje vec decenijama? Povremeno se otkriju afere u koje su umijesani najveci duznosnici, ali u sprezi sa sudstvom se zataskaju, tako da javnost vidi samo vrh ledenog brijega, a pljacke javnih sredstava, namjesteni tenderi, reketiranja, ubistva, sverc narkoticima i umijesanost i policijskih struktura u ove poslove je svima poznata ali nitko ne smije progovoriti o tome.
pa naravno da ce sokirati ipak se snima juzni vetar 2
Sokirace svijet? Svijet odavno zna da ste najveci lopovi...
Bez obzira da li ga ko voli ili ne priznanje da se bori za svoju državu koja je nakon bombardovanja bila uništena gore od BiH a u odnosu na naše koji mišta ne rade, prebacubu krivice jedni na druge, zavađaju narod da bi pljačke, kriminal i nerad prikrili, a mi se samovraćamo na rat, pa bili su mnogi ratovi i prošli, stradso je uvjek narod, ide se dalje, poštovanje žrtvama, ali ratove i jesu napravile budale da mi sada živimo u prošlosti i bjedi...
Vucicu los si
Hahaha koje plitke izjave... ono za pink i zadrugu nivoa... „sklonite svoju djecu“ bla bla... uzas
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će za koji dan da iznese informacije i činjenice o organizovanom kriminalu i svemu što se radilo protiv države, koje će šokirati ne samo građane Srbije, nego i Evropu i cijeli svijet. Pa na vlasti si snajperista već 20 godina što si napravio taj kriminal a niko se neće šokirati vi ste pokazali sva svoja zločinačka i kriminalna lica davno to možeš prosipati samo srbima .
NAJGORA NACIJA !!!! MAJMUNI SU ZA NJIH INTELEKTUALCI !!!
Srbi i Njemci jedini dokazani genocidasi u Evropi
Jao drama queen.
I sad će mađionicar izvući ikonu iz rukava
Zar postoji nesto gore sto bi moglo šokirati svijet od onog sto ste vec uradili, klali, silovali, ubijali cak i tek rodjenu djecu, palili žive ljude, izvršili genocid, opljačkali cijelu BiH, monstruozna djela činili. To treba prikazati i vašoj i našoj djeci da vide sta je sve Srbin u stanju učiniti kad mu prorade krvnički geni.
Kad tražim da gledam neki video na jutjubu, odmah preskačem naslove gdje stoji šokanto, kao da ih sam Vučić pravi.
pa sta si cekao Vucicu 15 godina na vlasti tek se sad obracunavas s kriminalom. Do sada bi mnogo ljudskih zivota bilo spaseno.
Sigurno sve zemlje u regionu a i u europi su protiv srbije,ponavljaci djaci ili bolesnici ili manijaci