Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muje se netrebaju sikiratu njima če mesija Vučko rješiti probleme . Upravo sam pročitao kako je incidencija covida kod Muji u porastu . Stetno Mujkani.
Trazimo konstutivnost Srba u Hrvatskoj, I ostalih. Svakodnevno treba pisati EU. Nepostivanje, ugrozenost, svih koji nisu Hrvati
volim vidit kad kmečiš, znači izborni zakon u bih je pred vratima! ajmooo
Ne rise. Kad si cuo ili procitao da se Talijani,Madjari,Cesi,Slovaci,Ukrajinci,Bosnjaci,Albanci,Makedonci,Slovenci,,Crnogorci,Rusi...osjecaju ugrozeno u HR ? Zna se ko je " ugrozen" i zato im svijet nista ne vjeruje.
Naravno pa ide 8 Mart. Pa onda zatisje, pa naravno sezona 0 oboljelih. Jeste li domove u Petrinju obezbjedili? Mislim za one koji nisu HDZ? Hrvatska se mjesa u BiH a puca od kriminala, lopovluka, , i najgorih stvari. Neka me neko ispravi ako grjesim. To svakodnevno slusamo i gledamo. Nista bolji od nas nisu Ali misle da mogu nesto promjeniti. Sretno vam bilo u svakom slucaju *******
Kod njih tradicionalno u predsezoni i predizbornoj kampanji svi pokazatelji padaju. Ofirno ko zavjesa. Glupo ko bukva.
Uglavnom se slažemo kolega. Recimo da je licemjerstvo u srazmjeru s učešćem turizma u BDP. Hrvatska je u visinama te kvalifikacije.
Zamisli kafići se otvaraju, ko još ide u kafiće?
Normalno kad se vakcinišu.. RS se sprema zatvoriti granice prema Bošnjacima
Sine pozdravi familiju, znaju oni vec. I sve najbolje za dan nezavisnosti zelim
Kolektivno ispiranje mozga se nastavlja
Sretan ti rodjendan REPUBLIKO BOSNO!