Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko ih ne voli. Strasno! A pored toga nikom nista ne smiju, niti mogu. Dolazi naplata 90 God. A rezolucija je vrh propasti tog naroda.
Kad će Niš da se vrati u sastav Kosova?
Albanci voli vas Vaš brat Bošnjak.
Ahaha ljute se zbog neuspelog ustanka Onog u Banjskoj.
Bolestan narod!
Lakrdija..
Srbi ne znaju da izađu na referendum ako to nije namješteno i ako im neko ne kaže šta da zaokruže. Vazda su bili takvi
Dragi ste mi, ali i vi Kosovari komplikujete stvari bez potrebe. Organizujte, kao drugi, stotinjak autobusa, najavite nam na vrijeme, pa da odemo mi iz Sarajeva i ostatka BiH da glasamo. Šta je problem?
To su srbijanska posla
Krivo im sto nisu zapalili Bondstil
Opet nešto neće.Lako je ne htjeti kad fi fali ono što ti treba ,a sve ostalo imaš :D
bojkot, nebeski, zelena panorama, balvani????
Zasto se Vucko ne bavi radije Kosovom nego zapeo za negiranje genocida?
Ne bavi se on ni tim, nego izvodi predstavu za svoje glasače.
Vučić glumi borbu protiv rezolucije o genocidu, a glumi i borbu protiv Kosova. Jer da ne glumi ostaće besposlen i neće imati materijala za drame koje pravi svaki dan
Ja sam cuo da ce Zrbovi bojkotovati Sudnji dan, a da ce ih HDZ podrzati
ni oni ne znaju sta bi vise..
Koliko moraš biti glup da sebi uništavaš život zbog nekakvih vučića i SPC-a koji su daleko i ne osjećaju tvoje probleme. A život kratak. Prekratak.
Veću glupost nisu mogli da naprave …..