Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oskar je odmah podvio rep i tvrdi da je pogresno shvacen, da nije mislio na narod Slovenije, nego na politicare... To objasnjava isti onaj koji tvrdi da je Rezolucija o Genocidu, usmjerena protiv srpskog naroda... Koji svaku kritiku protiv sebe i Srbije, tumaci kao napad na vaskoliko srpstvo... Necemo tako Oskar!!!
Isto kao u jednom intervjuu kaze:nosio sam kišobran iznad Sarajeva, a u drugom kaze ,nosio sam stativ od kamere🤣 Laž je vid Srpskog patriotizma
Koliko se vi bavite Srbijom i Vučićem aaaa bolesnici bolešnjački!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srbi su ovim potezima oko rezolucije iako je i malom djetetu jasno da u rezoluciji niko ne proziva srbe nikako sami sebi prikacili epitet da su genocidni. Milosevic ovo ne bi uradio ali Vucic je pogibija za Srbiju.
Njemu je krivo što se oni ne spominju,samo on zna zašto
Možete lagati zemlje Latinske Amerike i nesvrstane ali komšije NE.Znaju oni da ste g.e.n.o.c.i.d.n.a. k.o.p.i.l.a.d
I da znaš vucicu da je rezolucija protiv Srba kao što si ti i mile
Zašto Konaković nije bacio peškir s klupe na slične Vučićeve proljeve i pozvao ambasadora Smrdije da pokuša da objasni zašto toliko smrdi iz Vučićevih žvalja.
Ko nezna Vuciceve namjeri o srbskom svetu . ali da negiras genocid i velics ratne zlocince to samo moze izrod od srbskog naroda.
Srbi uvjek misli da ratuju protiv nekog i da im neko nesto smjesta kad ustvari oni to sami sebi rade i zatezu situaciju.
Vučić pokušava da dokaže da je i on ratni zločinac.
Mogla je i otpravnika vozova. Vjerovatno bi bio kvalifikovaniji za dužnost.
“jer su pravda i istina po tom pitanju na nasoj strani”…..Pa bezobrazluk ovog gubicana stvarno niti ima mjeru, niti granicu. Smece jedno pokvareno.
On samo sebi i svojoj drzavi cini vecu stetu. Katastrofalan je.
Ovaj Vaginasti, Zna sebe zajebat.kao niko drugi.
Kad glupko i seoska varalica postane glava države onda ga piši propalo
Vucicu samo zbog tebe mi je Srbija od korone naovamo sve mrža i mrža..
O pravdaš kišobranski,ma nismo te prepoznali odma, jesmo 100 % za jednoga
Bolestan si Vucicu, idi se bre leci dok nisi poceo ubijati narod po Srbiji.
Vuciceva politika ubiti, protjerati, silovati, prijetiti kad je prilika za to...kad je nema onda ide politika ko nas bre zavadi.