Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je prolupo, isto kao i Dodik
Pravi primjer big shita
Hrvatska je postala Vic drzava sa ovim I njemu slicnim.
Šmrkavac stari
Ne zna se da li je više puko Milanović ili Komšić.
Ne moze sabor biti iznad ustavnog suda.
da ga nema trebalo bi ga izmisliti. e cuj ustavni sud sprema drzavni udar. pa to pas s maslom ne moze pojesti a kamo li ubogi puk.
Kakav god da je idiot, ovdje je Milanović 100% upravu. Plenković je za dva mandata razvio najgori oblik korupcije i kriminala i gori 100 puta od Milanovića. Samo jedan detalj. Plenković ne priznaje pravosnažne presude Haškog tribunala za udruženi zločinački poduhvat.
LoL. Ustavni Sud, sud koji je jedini tumac Ustava u jednoj drzavi ce da izvrsi drzavni udar... Mile iz HR izgleda ima istog dilera ko i Mile iz Bosne.
Ustav pravne države ne smije niko kršiti, pa ni predsjednik te i takve države. U protivnom, radi se o paradržavi. A ustav tumači ustavni sud. U protivnom je anarhizam.
Ti opet uzeo bijelo?! E moj Milanoviću. Pod hitno mjenjaj dobavljača buraz!
dodik#2
Treba mijenjati izborni zakon.....
Premijer ce biti Ivan Penava iz DP
Milanković je sve prevario..on zapravo želi da bude premijer Srpske
Zoki, prvo parfem i sapun pa onda premijer
I glasaci u hrvatskoj se nasitili dvorske lude i njegovih nastupa, bilo je malo zanivljivo i dosta vise