Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin, bio i ostao!👏🤣
@gooUser nema veze sta Milanovic kaze on je uvijek seljacina
Majstor
Omalovažavanje Plenkovića skrivenog fašiste da, ali ne države! Treba pokazati poštovanje jednom fašisti? Da su se fašisti na vrijeme omaložavali i sjekli u korijenu, ne bi bilo ubijanja i genocida širom svijeta! Gospoda inače ne psuje? Ma daj, pusti se ogavnog licemjerja!
Da, i? Jesi li ti preslušao snimak ili si sjedio na ušima? Plenković i ostala vladajuća svita konstantno udaraju na Bosnu i Hercegovinu i rade na njenoj podjeli, ja tako nešto od Mesića ne čuh! Drago mi je da Mesić pohvalno govori o svojoj Hrvatskoj i njenom nastanku, a tako bih isto voljela da Plenković, Milanović i ostali žohari pohvalno govore o Bosni i Hercegovini i ostave nas na miru!
Zajebana djedusina ili se usro od straha ,hahaha
🤣🤣🤣 Mesić najveća legenda i kraljina!
🤣😂😂🤣🤣
Dobro reko, jer je Mesić bio i ostao najbolji medju najboljim
Neka si ti završio posao, razjebo Yugoslavije tako si rekao, sad ti se. ebe
Ma Mesić je gigant. Uvijek bio i ostao.
Stipe legenda
Oni su dali počast zaposlenima u Jasenovcu.
Covjek koji je omogucio hrvatskoj da udje u EU, imao korektan i sa postovanjem odnos prema BiH ....ima 100% mogucnosti I razloga da to kaze 😀
:))))
Pametan
Volimo te Mesicu!
Ljudina bio i ostao
Mesić je 1990 veličavao NDH on nije bio za HB nego za granicu na Drini ;-)
volim ga zato šta iz čistog kaprica i ni iz jednog principa podilazi bosancima, a njih volim zato šta ga tapšu i to će trajati dok ne kaže prvu istinitu o njima, e toga je časa za njih i gad i smrad
On je više puta dokazao šta misli o bosancima tako da to okači mačku o rep