Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko čovjek mora biti glup da srozava vlastiti kvalitet života zbog SNS-a i SPC-a, koji su daleko i ne osjećaju tvoje probleme?
I u manjem bosanskohercegovackom entitetu... bosnjaci cak glasaju ali to glasanje ne vazi.. jer su ih bosanski srbi uz prave srbe protjerali i puno njih pobili... kako bi sami vladali.. a to danas i cine...
Pa sta vam je ljudi.. Ljudi imaju oravo da ne glasaju... samo iskoristavaju svoje pravo i to je to.
Prvo su bojkotovali izbore, pa su se proglasili albanski gradonacelnici, sa malo glasa ali su dobili opstine. Sada bojkotuju referendum za smjenu albanskih gradonacelnika i da bi doslo do nove izbore i da oni budu na vlast u tim opstinama, oni opet bojkotuju. Nigde logike, slusaju Vucica pa onda kukaju.
Srbi prodaju imovinu na Kosovu za masnu lovu, a onda se žale da su “proterani”.
Kakav opoziv crni