Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To zagarantirani manjinski mandat ima ih ukupno 6.
nek trazi i on neku bosansku pokrajinu u hrvatskoj, nek trazi neko otcjepljenje dole dubrovnika i jest oduvijek bio nas
karaj ih arma
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Napokon i Bošnjak da uđe u vlast .
Imao si i imati ćeš bošnjakinju Mirelu Ahmetović
Nije velika razlika Bošnjaka u Hr. i Hrvata u BiH i pogledaj prava jednih i drugih, koliko vrijedi glas Hrvata u BiH a koliko Bošnjaka u Hr.? Možel se barem zamisliti vijest: Dragan Čović prošao u Parlament BiH
Gledaj malo jače od 2,3k glasova, znači nema nas ni 5 k tamo
TruHli sdaovac
Bosnjaci u Hrvatskoj su autohtoni narod a ne nacionalna manjina....zasto oni Covicu nisu konstitutivni pa da sa 5% stanovnistva imaju 1/3 vlasti kao vi u BiH.....i da pri tome favorizira interese BiH a ne Hrvatske u kojoj zive.
Koančno neko ko mrzi Konakovića
HDZ dere guzove majmunmilanovicu.
Pojedoh juče komad loše govedine pred kvarenje, hajde rekoh da se ne baci, a ono već dobilo ljubičaste i zelenkaste fleke. I pojedem, vrag me odnio, zatrovo se ko da sam živa čovjeka raskuho pa pojo. Isto truho iznutra, kad prdnem to smrdi po po sata, isto masovna grobnica, proklet da sam. Od sad jedem samo svježe meso iz provjerenih SDA mesara, a kad nemam para Perfettu paštetu na krišku narodnog hljeba... Ko kad sam krezzavi kokuz.
Bosnjacki predstavnici u parlamentu bi trebali insistirati da im se u Saboru Hrvatske odgovori na pitanje o potrebnom broju (procentu) pripadnika Bosnjacke nacionalnosti u Hrvatskoj kako bi se ta grupacija proglasila narodom.
Bosnjacki predstavnici bi trebali insistirati da im se u Saboru Hrvatske odgovori na pitanje o potrebnom broju (procentu) pripadnika Bosnjacke nacionalnosti u Hrvatskoj kako bi se ta grupacija proglasila narodom. (bilo bi lijepo da se moze editovati post barem min, dvije nakon objave).
Napravite novunpartijuni borite se za više a ne samo manjisnke stolice!
Odvratne face.
Mirela Ahmetović (SDP) je politička veličina spram ovog SDA satelita. Mirela će jednog dana ući u vladu RH.
Dobar je bio napadač u Želji. Nadam se da će biti isto tako dobar sabornik.
Sa srećom
Hajde napokon da je neko naš opet u Saboru, ona Šiptarka je samo gledala interese svoje grupe.
Dočepa se Armin 2500 eura mjesečno