Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveca glupost je bila davanje dvojnog drzavljanstva
Nije to glupost,to je zbog europskog neonaci krscanskog straha za katolike koji su prije 300 godina od austrougarskih feudalaca bjezali u slobodu u Bosnu
Dobro je to bilo dobili putovnice sad se Bosanski katolici sa tim putovnicama raselili od irske do Zagreba, svuda ih ima a najmanje u BiH. Ko tartufa.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Pogodili ste u sridu, slicni su Ronhilu i Kisobranu.
Ovi što totalno siju mržnju nisu normalni. Hr je u EU nato sengenu, a mi ko iznad njih a vidi nas gdje smo. Kod njih minimalna plata kao kod nas više nego prosječna, a njihova prosječna viša od nase bruto.
Dok se oni bave BiH pola RH se raspada: Slavonija, Lika, Kordun, Zagorje, Zagora, Gorski Kotar...sve je to propalo i raseljeno
Medjusobna mrznja se Bosnom zove.
Svaki glas iz BiH je njima zlata vrijedan, zato svi koji imate HR papire pamet u glavu da znate za koga glasati. 💪🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦💪
Pa mislim da Fuad iz Bihaca nemoze glasat ,on je Hrvat pro forma!(barem mislim)
da je rah. Alija prihvatio plan Filipovic Karadzic do sad bi svi skupa bili u EU sa dobrom platama.Ovako jedemo gofna sa Srbima.
ja Ljigave slike...
Kakva mi Zemska iskoci u reklami na ovom klixu odma bi je zenio.
Sahovnica nikada nije bila simbol Bosne i nece nikada biti. Svi koji smatraju da to treba biti, su domaci izdajnici
Nije Bosne ali jest Hrvata kolko vas ima ljiljane umjesto zastave BiH jel?
Autor teksta zalaganje Hrvatske za teritorijalni integritet i ulazak BiH u NATO i EU pretoči u zaključak težnje za što slabijom BiH. Treba vam dati medalju za širenje mržnje između Hrvata i Bošnjaka.
Od svih Srba najgori su ovi pokatoličeni.
Bosna ne treba opstati isto kao sto nije trebala ni jugoslavija. Multinacionalne drzave su recept za nesrecu. Njih dvojica podrzavaju euro put bih ali ne mozete vi gaziti preko politickih prava jednog naroda i ta stvar nije povezana s ideologijom.
Ko te ba pita ne ostajemo zajedno što se volimo jer je jedino što ima smisla pogledaj etnicku kartu i sve ceš skontat odcjepljenje bilo kakvo bi vodilo do rata i da ne bude, granice bi bilo nemoguce kontrolisat kome bi Brcko distrikt trebao pripadat puno pitanja
Veslaj uzvodno
Zamolio bih jednom za sva vremena bošnjačke privrednike da obustave sav uvoz iz NDH. Uvozimo svo njihovo smeće.80% artikala u našim supermarketima je iz NDH a ne izvozimo ni mineralnu. Molim šefove Binga,Robota,Belamionixa i ostalih naših centara da izbace sve njihove proizvode a da te iste nadomjestimo iz drugih država. Stoku možeš jedino tako dovesti u red.
Sav uvoz i povezane firme ti drže Hrvati a kad bi bojkotirali sve hrvatske proizvode ostala bi vam samo trava i to halal.
Majmune ustašhki, ja deset godina niti jedan artikl nisam kupio iz NDH a hranim sesto put kvalitetnije od Katotalibanskih klečavaca i njihovog NDH otpada... Ustašhe mogu kontrolisat uvoz ali neće još dugo u bošnjačkim tržnim centrima, budi siguran..
Mogu ga samo podudlat
U Bosni ima toliko srba i hrvata kao sto ima salvenskog gena a ima ga 15%
Lupajte minuse, opet necete sa velikom mogucnosti biti ni hrvat a ni srbin. Slaveni su genetska manjina. Ima vise stranaca u Njemackoj nego njih u Bosni