Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi u Bosni imamo toga zemljista 80% drzave,svi bjeze u Njemacku i u Sarajevo,nece niko u sumu i na njivu,a kg suhog mesa nam 50 km,litar mlijeka 3,kg sira 20 km,al dzaba ,daj mu da hoda po asvaltu i trznom centru.
Ni za hiljadu godina ne bih tamo zivio,da valja mladi bi ostali...Draga moja Bosna...
Sve je to fino, al imaj dvije lose godine zbog vremenskih (ne)prilika i bankrot si. Jedno je uzgajat za sebe, a skroz druga stvar zivjeti od toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Barem nešto konkretno i ciljano za zadržavanje stanovništva dok su naši predlagali izmjenu zakona u kojem bi sa čak naslijeđene nekretnine oporezivale i ciljano znači predlagali ako ne platiš im porez što su ti roditelji dali stan narastu kamate i oni ti oduzmu stan, to je ta divna vlada federacije sa Fadilom
ne, poklon od roditelja, ne placas porez, ne lupetaj
Gorski kotar su naseljavali pretežno srbi (koji su protjerani, velika većina) , pa se zna čija će se zemlja dodjeljivati "dođošima" !
ispade da vas je bilo milione svuda. Iz Istre bas niko nije protjeran kao ni iz Sarajeva. Vi taj fasizam zovete ...otisli za svojima? Pa eto, neka vam-iskali.
Really?
Pa svi se odselise u njemacku moraju narod nekako zaustavit
Doći će vam Orban kojeg podržavate da vam sve uzme dok vi kidišete na BiH sa slinom Milnaovićem.
zakasnili ste
BH nudi svojim gradjanima da besplatno napuste zemljiste, stanove i kuce
Čudi me, nemaju oni putovnice za slobodan rad i život u EU. Isto posavina i zapadna Hercegovina, prazne kompletno. Dišu čišći zrak, žive super, plate redovne, ugroženi jbg.
ImaL ja Ko Bosnjacki katolik da dobije dzaba zemljiste da gradim kucu.Volim nafaku,hajr,sevap,bericet,mustuluk i sadaku ????
mjesto sad ima oko 4 tisuce stanovnika. znaci za 4 godine pustara
mogul muslimani
Smijesni su,kao i većina tzv "experta". Faruk Hadzić misli da će mladi da ostanu u državi ako im se smanje porezi i doprinosi😂 Da zna da hoce, svi će reći "sad ću ostat u BiH jer ću umjesto 1000KM imat 1150KM plaću, džaba me mamiš zapadna Europo sa 2000€". Političari moraju da shvate da je ovo pljačka stanovništva zapedne Europe koja je finansijski puno jača i samo represija/zabrane mogu zaustavit odlazak ljudi i uništavanje država.
Nije ti ovo Koreja manijače jedan pa da zabrane i represije uvodiš. Tukac jedan zamisli da nam je zabrana odlaska pa ovi naši privatnici bi nam dali 2KM plate a cijene bi bile veće nego danas
@gouser Tukac jedan, zaštita vlastite države od zapadnih globalista i eksploatora koji ovdje dovode svoje banke, telekome, osiguravajuća drustva, trgovačke centre,robu, odvode mlade ljude nije S. Korejska diktatura. Ne moraš da radiš kod privatnika za 2KM, pokreni i ti biznis, super i za tebe i za ljude koje ćeš zaposlit i davat im 2000KM neto plaću.
Dok u Bosni opština i entitet otima zemljište od naroda...
jeli znaju za to ovi dole „wanna be“ sa juga bosne da se nasele kolektivno, odma jedan problem manje za bosnu!
Zasto Klix ne pise kako je Sarajevo jutros najzagadjeniji grad NA PLANETI!!!...Otkad SDA nije na vlasti u KS vise se to ne potencira,a Trojka obecala da ce zrak biti cist kao iznad Antarktika kad oni dodju.