Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocid u BiH, genocid na Kosovu = Genocidna drzava sa svim pratecim poltronima
U zadnjih 200.godina ratovali su sa svim balkanskim državama. Bolesno pleme protjerano sa Karpata.
Srbija zaista ima neki mentalni problem. Ljudima i sad nije jasno šta su uradili
Podrska Kosovu i svima koji se bore protiv genocidasa
Hajde sto su Vule I dodik degenerici, ali sta reci o ovim lokalnim hdz gnjidama sto ih hinjski podrzavaju I glume nevinasca
Koliko ste vi tuzni ljudi, to je vise nego strasno. Vama ni psihijatri vise ne mogu da pomognu. Vratila vam se desetostruko suza svake srpske majke, da bog da vas i u paklu pekla, neljudi besramni!
A za čim je plakala srpska majka..za ratnim zločincima u Haagu.. mrs u materinu genocidašku fašističku
Pa zar su i svoje srpkinje silovali i mucili na Kosovu? Kako vucko tvrdi
Posrecilo se i Kosovu i BiH da u UN-u Srbiju brani Vucic.
Ovu četničiju, ljudske degenerike, koja uradiše životinjske strahote u tjelima čovjeka, sve treba zatrti bez ikakvog suda. I vidi ti apsurda kod srbendi, žale se na kosovske izvještaje, žale se na Srebrenicu i usvajanje rezolucije o genocidu u Srebrenici, tobože će se staviti pečat na srbe kao genocidan narod. Da Vučiću, srbenede, ti i tebi slični staviše breme na srpski narod da je genocidan. 2. maja ćete dobiti potvrdu za to.
I zaslužili su da svet vidi šta rade.
I zaslužili su da svet vidi šta rade.
I zaslužili su da svet vidi šta rade.
I zaslužili su da svet vidi šta rade.
I zaslužili su da svet vidi šta rade.
kurton nezna sta vise reci....
Zašto mi klix briše komentare. Tražim od uredništva da prijavi krivično djelo negiranje GENOCIDA. U koliko to ne uradite ja ću lično podnijeti krivičnu prijavu protiv vas klix i protiv ovog koji je to napisao.
Otpadak Osmanlija, bale.
Zato vas i boli što ste ništavni i podguzne kuve SAD.
Čuj Kosovo šampion demokratije, hahaha. Kakvo pomračenje uma. Radije šampioni kriminala i korupcije. Koja je glavna privredna grana Kosova? Kriminal.
Zemunski klan, Ritopek, crnogorske ekipe, trgovina ljudima, sve pod pokroviteljstvom Beograda, i ti prebacuješ Albancima kriminal? Sve i da jesu kriminogena sredina, vi ste posljednji koji imaju pravo moraliste izigravati.
Pa zašto mu jednostavno ne puste snimak 100 za jednog pred svima?