Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to mile cacevina.. Citav prijedor je i bosnjaka i srba i hravata,oces geta da napravis po opstinnama. Nije ti ovo srednji vijek..
i ostalih
Maštanje nije kažnjivo tako da u ovom slučaju ne možemo teretiti Mileta
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Bravo, dajte jos opstina da mogu jos vise zaposliti administracije. Umjesto fabrika za izvoz pravimo fabrike za zaposljavanje politicki podobnih... I treba da vam djeca sutra idu u Njemacku. Dabogda propala drzava a narod gladovao i ne imao, to mi je zelja kad vidim ovu rulju koja pljesce.
@QRACPALAC Glasaj protiv njega ako si iz RS, ne piši komentare ovde. Ako nisi, šta te boli briga
nasi sute ako treba i prodat ce im ono sto je ostalo, RS gura svoje a kod nas kradu nase
Sam da se nezaboravi. Na današnji dan, 26. oktobra 1377. godine, krunisan je prvi bosanski kralj Tvrtko I Kotromanić, čime je uspostavljena nezavisna Kraljevina Bosna.
Jeftina kampanja i za SDA i za Dodika
Cuj nemojte se zaj..... narod karina kada dozvoli da ih ovakav vodi
Koji SELJAK u PM!
e sad razumijem mileta
Treba bjezati iz ove zemlje pod hitno
opstine i srednji vek.pa srbija je podeljena na opstine koje cine gradski parlament ali nemamo ministre na lokalnom niviou.iznad opstine je okrug iznad okruga drzava.srednji vek su vasi kantoni.ni manje teritorijice ni vise kantona,ministara,premijera itd
Sami smo ih sve izabrali... pa budite pametni na slijedecim izborima
A šta tamo imaju pored Banja Luke i Bijeljine? Sve neke općine tipa Donji Žabar, Kalinovik, Osmaci, Pelagićevo, Vukosavlje...... Dio Bosne u šumi.
Rastrkavanje je pocelo 1997g i traje i danas.Ovako je i SDA i HDZ u Pederaciji.Ista matrica, isto uhljebljavanje.Vrhunac su dozivjeli i svrsavanje 2007g.Nakon PDV-a nas hebu sve vise i vise.
Diktator.
Diktator..!
A šta radi Don Bake, sramota da je on jedan od NAJNesposobnih prestavnika bošnjačkog naroda. Sramota za BiH.
e jadniče.baš si bjednik.nadam se da je narodu dosta tvoga mutljanja i da to prepoznaju u svakoj tvojoj riječi i potezu.za toliko godina od tvojih obećanja i halauke ništa.obezbedio si samo sebe i pra pra unučad.Ostali narod si poslao u svijet trbuhom za kruhom.Narode ,pamet u glavu.ovaj međed nema šta korisno da ponudi a ima samo i živote da vam otme.