Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo moje iskustvo kao nekoga ko svakodnevno vozi u Sarajevu najmanje sat i po; policija u 95% slučajeva nije vezana, ne daju svjetlosni pokazivač smjera i općenito se ne pridržava saobraćajnih pravila. U tom smislu, nažalost, oni su odraz naroda u Sarajevu koji je nekulturan i koji želi da se pravila odnose na sve, samo ne na njih. Jednostavno, šanerski mentalitet Sarajlija, uz poznatu nadmenost, ne dozvoljava da ovo postane pravi grad, iako ima potencijal za to.
Da se razumijemo, nisu Sarajlije bez šarma. U odnosu na cijelu BiH, oni vjerovatno najlakše prihvataju ljude sa svih strana. Ali taj mentalitet kako ćemo-lako ćemo ne da im da naprave iskorak i da ovo postane grad u pravom smislu te riječi.
Neka ih u autu samo
Sudovi već pripremaju odgovor. Da brže puštaju uhapšene.
Kada će policija uraditi nešto protiv nacionalističkih terorističkih skupina koje se pretvaraju da gledaju nogomet?
U Srbiji lične karte imaju čipove, kad te policajacnzaustavi jednostavno ubaci ličnu kartu ili u specijalni mobilni uređaj ili u čitač koji košta 3 marke a može se povezati sa svakim telefonom i vidi sve podatke o tebi. E znam šta je tu naučna fantastika. Osto tako i sa saobraćajnim dozvolama.
Sad kad se zamjeris specijalcu pa ti nadje adresu i prebije te
Jel burek...
Boli vas karina
Zaista sadašnji zakoni vežu policiji ruke.Pod hitno mijenjati zakone i sve će doći na svoje mjesto.
Nove mjere Ramo sa sinovima ide helikopterom i nadgleda ali ne vozače nego puteve droge!!!
Znači veće kazne za pjesake
Policija i kriminalci isto vam ga dođe
Oduzmite im automobile dobro je murga rekao auto policija
Kaze Murga 150 000KM dileri dnevno u Sarajevu zarade!
Svaka cast na unapredjenju,mada mislim da vecina policajaca zna 80 % povratnika i koja su im djela i za sta se traze.Treba i policajcima reci da ne okrecu glavu od zaje.anih likova nego da rade svoj posao jako tacno precizno i bez straha.Drzava da stane policiji iza ledha.
Samo nek ne diraju narko bossove i dilere da ne bi ministar Kokainovic morao sazivati vanredne konferencije.
Do kraja maja,ali ne zna se koje godine hahahahahahahah.
Body. Kamere.