Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA imam aprat na gluh vec operacija 1997 godina u salzburg I vama kazem hvala bogu imam sve more da pricam i tako nadamo se i darisu bice jak da nema strese selam Aleykum
hoce li neka od 16 vlada vise napraviti fond za svoju djecu??!! sve vam po spisku uhljebljeno
Malisanu zelim sve najbolje i da se sto prije skupi potreban novac. Pitam se samo zasto se u BiH ne rade zahvati ugradnje umjetne puznice i ako vec ne moze u BiH zbog cega se taj zahvat ne radi u Zagrebu ili Ljubljani. Em je blize,em poznas jezik,em moze uskociti Islamska zajednica da pomogne oko smjestaja roditelja. Sve dosadasnje humanitarne akcije na Klixu sam ispratio. Izgleda da nema doktora do Turcina?
20€ uplaceno, nadam se da ce se brzo skupiti!
Organizujmo se raja, nama jedan rucak na poslu ne znaci nista, a malom ce sigurno olaksati zivot :)
Maleni da što prije odradiš tu operaciju, i da uživaš u djetinjstvu. 💪💪💪
2 KM ništa, na kakve sve gluposti trošimo pare, kad bi svako ko posjeti klix nazvao, skupilo bi se za dan
Svako moze pozvati 17006, to je za Vas nista a za njega normala život.