Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudima ili dijeci koja je potrebna pomoč u inostranstvu, tj. naše BiH zdravstvo ako nije moguče da liječi ili operira neku bolest, treba se obratiti fondu solidarnosti BiH, oni financiraju takve stvari samo treba biti uporan s njima!
Sretno cure drage lijepe ❤️
Dobro pitanje zasto kosta 25000€? Mislim da je u HR ili cak i DE to puno jeftinije uraditi. Nadam se da ce pomozi.ba uzeti u obzir mslo i druge zemlje osim Turske kako bi se ostatak novca iskoristio za druge kojima takodjer treba pomoc.
Neznam koji je razlog da se ide u Tursku. Kod nas ovo neznaju uraditi svakako ali u zagebu ovakve operacije kostaju 2-3k € i doktori rade fenomenalno. Sve najbolje djevojčicama.