Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pmoći ću svakako u ime Boga dragog, ali bih također volio da se raspiše referendum o maksimalnoj cijeni vozila za političku "elitu", do 50.000KM, a ne do 250 000KM, a da se dio sredstava odvaja i da se raspodjeljuje na račune oboljelih kojima je potrebno lijećenje a onda da i mi kao domoljubi i patriote i komšije pomognemo bolesnom! ! ! Političari neka voze Octavie, Passata, Golfa, i tako a ne BMW I MERCEDESA OD 200 000KM! ! ! Slažete li se!???
Onaj iz Prozora hoce od 150.000 KM. Nije problem ali od svojih para care. Nije ti dobra nova Octavija od 45.000?? MRS!!
Ajmo manite budalastinja nego pomozite. 17022 umjesto kafe♥️
Broj ze telefon nije ispravan !
Neka ti je sa srećom mali dječače...
PA ZAR NE PLAĆA DRŽAVA ZA SVU DJECU ??? AHA, AKO JE VAKCINA ONDA KAZNJAVAJU RODITELJE ZBOG BEZAZLENIH MORBILA, A KAD TREBA PLATITI DJECI OPERACIJU ONDA SMS MEDICINA??
Ima li drzave da regulise ovo ili je svaki pojedinac sa 2 keke veca drzava od drzave ? Ima li BIH osjecaj koji se zove stid i sramota ?
Pa izgleda svaka koja ima zdravstveno osiguranje i fondove, izuzev te BIH.
Ima li drzave da regulise ovo ili je svaki pojedinac sa 2 keke veca drzava od drzave ? Ima li BIH osjecaj koji se zove stid i sramota ?
Ako mogu skupljati za Özila koji je zaradio milijune i koji opet hoce,putem sadake da nastavi zaradjivati miljune, mozemo i mi skipiti da spasimo jedan zivot...spasiti jedan zivot je kao spasiti cizav svijet. Mada,sramota je da se ovako mora skupljati dok nasi vlastodrsci vozaju Mecke i AUDIJE OSMICE te od nasih para kupuju ventilatore za 10 milijuna...
2KM su nista ae svak po poziv da se skupi sto prije
Za malenog, 'ajmo svi