Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato nam je ovako kad pročitam ovoga što piše da se liječi rukjjom od napada džina, ili ono dvoje lafo vjernika od Zenice čini mi se, što su izvarali narod preko ovakvih skupljanja, pa Batko kojem se vjerovalo, ispašta onaj kome zaista treba, tako da treba rješavati na državnom nivou puno je bolesnih, a narod sve manje vjeruje.
ljudi nazovite i ne ser ite, nedaj Boze nikome da zatreba, ovo je trenutno potrebno,,, ovaj ispod sto pise drzava zakoni (sve stoji), ali ovo je hitno i momak to ne moze cekati...
Mislim, daj bože da nikome ne treba, ali političari finansiraju terorističke organizacije, neće da usvoje zakon o sprječavanju pranja novca, to slušamo ovih dana... BiH ide na sivu listu zbog toga, umjesto da finansiraju npr liječenje vani. Do naroda je, treba da se malo dignemo svi za ovakva rješenja, a ne da nam ispiraju mozak srbin, hrvat, bošnjak.. Kome su pomogli, svi smo od njih ugroženi,ovo su prioriteti.
Mislim, daj bože da nikome ne treba, ali političari finansiraju terorističke organizacije, neće da usvoje zakon o sprečavanju pranja novca, to slušamo ovih dana... BiH ide na, sivu listu zbog toga, umjesto da finansiraju npr liječenje vani. Do naroda je, treba da se malo dignemo svi za ovakva rješenja, a ne da nam idpiraju mozak srbin, hrvat, bošnjak.. Kome su pomogli, svi smo od njih ugroženi
Da li je moguće da, se sve operacije moraju raditi u Turskoj, ok za neke komplikovane, ali sada svi žele u Tursku, a mislim da su neurohirurzi dobri u Sa. Ja pošaljem halal bilo, država je svakako posrnula, političari samo brinu šta će pokrasti,narod šuti, a za liječenja se skuplja, a to nije rješenje. Ovde mora da se mjenja po tom pitanju,a ne, samo briga ko će koju ministarsku fotelju zauzeti.
Da se moze sigurno ga ne bi slali u Tursku.
mislim da postoji neka vrsta ugovora između Pomozi.ba i Turske Klinike. Tako da obe atrane imaju korist. Naravno i Pacijent. Medjutim kad vidim koje cifre Pomozi.ba trazi za lijecenje pacijenata nisam bas siguran da je Turska najpovoljnija i najbolja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajmo Bosno i Hercegovino. Sto me moze i neće država može i hoće narod.