Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakire dal si normalan, ova tvoja če ti balaj navuči !
Bakire dal si normalan, ova tvoja če ti balaj navuči !
Zato truli političari odmah idu vani bez problema narodu i djeci skupljamo, narod je stoka, pozvaćemo broj ali dokle ćemo trpiti milionske pljačke......
Uzeti novac iz buđeta
Na pohode prema Poljinama, krecu nase hrabre zene na cela kolona! Ovakve vijesti ce biti proslost :(( Uspjesan oporavak i skupljanje prokletih para!
Da ne bude zabune,nije amputacija dva prsta kostala 13 000 km. Nego 2 operacije, 30 tretmana jednomjesne hiperbaricne komore, 20 infuzionih terapija koje jako puno kostaju, svakodnevna previjanja i svjetlosna terapija. Tako nemojte da pisete povrsno ako već niste dobro informisani.
Da ovi KLIXOVCI koji komentarisu svakodnevno pozovu na humanitarni broj to bi se u jednom danu skupilo...SRETNO,Alma