Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super vijest
Pogkedaj papire u Hagu o genocidu i uzp.
Nikad vise dzamija a majje vjernika
@Slavko Jovičić Sama se izgradila?
Kada će nam biti boljeee , kada budemo bolji vjernici (sve vjere) , kada budemo imali strah od Boga. E tada će nam i u državamabiti bolje stanje , sl kakve komentare čitam ne mogu da vjerujem. Muslimani koji piju,puše,klade se osudjuju hršćanaaa koji vjeruje koji ide na mise i pravi su primjer čovjeka. Tako isto hrišćanin koji se ponaša suprot svoje vjere osudjuje muslimana koji klanja ,moli se i ponašaa onako kako dolikuje pravom muslimanu. Niste dostojni togaa.
Dzamija puno a vjernika malo i jos na to sve zatvoreno
religija=prevara.
Što ne grade fabrike
Mašallah
Masallah, hvala Austrija❤️
Zar treba 10.000.000 KM da se molimo Bogu? Jeli pametnije potrositi 2.000.000 a 8 uloziti u drzave iz kojih ste zbog rata i neimastine otisli? Brzo zaboravljamo..
za vjerske objekte se ima, a za provjeravanje i praćenje ekstremista pri ulasku u državu se nem
@pokvarenica Nisi kadra za ovu temu,tvoj domet je cumshot,Hardcore Fuck,Monster cock itd.
Mashallah
Super !!
Nemoj te biti naporni, muka vam dzamije, ima ih previse kao, u Italiji ima po tri ili cetiri crkve u krugu od nekoliko stotina kvadratni metara i svi sute, treba neka al sto su problem dzamije, treba svugdje gradit pa ko hoce neka ide u crkvu, ko hoce u dzamiju a ko ne zeli ne mora nikako, njegova stvar, neka ima za svakoga po nesto.
@Seagul Naravno, čim se izda dozvola u Saudijskoj Arabiji za gradnju crkava...
Razumijem širenje religije i novih modernih džamija ali nema ljepše od male džamije iz mahale iz osmanskog carstva...
@appleUser1606689226 Trebao si svoj projekat predati kad su imali konkurs
Lijepo, nema sta.
Tako treba za 50 godina ce po austrije i njemacke bit muslimani Insallah