Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polako pocinje…
de nemoj wow!
Muslimani samo sa Velikom Rusijom mogu opstati, sotonisti iz EU i USA žele nas obrisati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo nije više ona stara Njemačka, umjesto obrazovanih radnika uvezli su neradnike, klošare, dilere, kriminalce koji nisu tu došli da rade već da uzimaju socijalu. Uz sve probleme koje sad Njemačka ima jasno da je nezadovoljstvo sve veće.
Nijemci su kršćani, očekivano je da im smeta bilo što islamsko. 🤷🏻‍♂️
njemci su vecinom ateisti ovih dana ako gledas statistike, obrazuj se
Tako su poceli sa Sinagogama
Poslije Sinagoga došao red na Džamije. Švabe ne vole strance nikako a druge vjere da ne spominjemo. Najdraže bi voljeli da u Njemačkoj nema nikako stranaca ni drugi vjerski objekata. Samo Katolička crkva od vjerski objekata.
Edo, oko, pa ti si nepismen🤣🤣🤣
Kako se polako sa paljenja Kurana prelazi na paljenje dzamija.Navala migranata,a desnica u Evropi jaca,bice veselo.
To je samo mali znak da Nijemci nisu bas tako bez interesa za politiku...dugorocno ,treba razmisljati koliko je pametno ostati u Njemackoj
Možda je ipak vrijeme da se udruže islam i pravoslavlje. Uz to i Kineze zvati u savez skupa sa Južnom Amerikom. I to bi bilo to.
muslimanima ne treba niko u savezu, ima nas dovoljno da imamo svoj, a kinezi i rusi veca gamad od amera
Vjerske slobode u nasoj zemlji? Dakle Njemackoj? Sve totalno ok, respektujem, ali kako ovdje kazu da ne mogu biti nase dvije zemlje (ili je to opet rastezljiva kategorija), znaci li to da prihvataju da gledaju svoja posla u Njemackoj i batale se misljenja, stavova, izjava o BiH.
U Essenu ispred sinagoge stoji policijska parola sa dugim cijevima već nekoliko desetljeća.
Nakon što su prije 80 završili posao sa tim što su dolazili u sinagogu. Sad je mogu qrcu čuvati
Ispred svake Sinagoge u Njemačkoj stoji parkirano policijsko vozilo. Policija 24 sata obezbjeđuje Sinagoge širom Njemačke. Jevrejske škole su sagrađene sa zidovima betonskim visinom od 8 metara da ne bih neko bacio koktel na školu gdje Jevrejska djeca pohađaju nastavu.
Bosnjo sjedi i govori dobro je
Bježacemo mi kući nazad. Brže nego što smo došli.. Evropom je je davno zavladala mržnja.
Kakve vjerske slobode u NAŠOJ ZEMLJI ne kontam Esen naša Zemlja
Realno, jel ovo teroristicki napad 😏
Jeste. Pokusaj sijanja straha iz politickih i vjerskih razlog je terorizam.
Jel Evropa slala krstaše da pljačkaju po istoku? Jel Evropa ikad kolonizirala i jednu zemlju na svijetu? Jel Evropa ikad finansijski i politički podržavala vojne prevrate i obojene revolucije u svijetu? Otkud zlato afričkih zemalja kod Francuza, Britanaca i Njemaca? Odakle im nafta sa bliskog istoka? A sad se hvatite knjige mamlazi a ne iz nekih hirova i mržnje da pišete nebuloze.
Istina i jos mnogo toga
Tako je, ali uzaludan ti je trud. I ja sam na istim pozicijama i pokušavam ljudima otvorit oči golim povijesnim činjenicama. No, ne vrijedi. Predrasude su tvrđe od kamena. Ljudi jednostavno prate svoja uvjerenja koja su stekli indoktrinacijom, a ne činjenice. Ali, eto, ne treba se predavat.
A Konaković gleda da nas gurne tamo pošto zašto ,još kaže sve dati za eu put,e bilo bi nam veselo.
Vidi Njemca kulturnog evropsko-zapadno-hitlerovsko-bolesnički orijentiran.