Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je knjiga i stručnih radova Sebija napisala
Procitas na googlescholar.
Dokazuju se oni bez štele toliko dugo, sa štelom se sutra dokažu odmah.
Kenan je imao sve stele.Tata dekan bio na Veterini .Faruk Konjhodzic ga stvorio a on Faruka bolesnog nikad obisao.studirao sa mojom sestrom.I u 3 gimnaziju isli u isti razred.Cuj uradio besplatno nekoliko operacija-pa i drzava je tebe besplatno skolovala pa si pobjegao.
Ako je ovaj doktor izjavio da će virus nestati, odnosno bit će eliminisan, onda se pitam zna li on uopšte išta o virusima?! Virusi su oduvijek postojali i postojat će. Niko nikada nije uspio iskorijeniti ili eliminisati nijedan virus, niti će ikada uspjeti. Uz to, virus kontinuirano mutira i tako sebe održava u životu. Što je bilo koji virus više infektivan tj što zarazi veći broj ljudi, to je manje opasan
Doktore, ili nisi pazio na predavanjima ili si plaćen da lupaš k'o Maksim po diviziji vezano za eliminaciju virusa
Benigni komentari se brisu, razumijem iz nacionalnib pobuda, a vidim ovde gomilu drugih puno malignijih. Aferim
Još jedan iz plejade pobjegulja sa KCUS Koševo, kojima je država BiH plaćala specijalizacije, a oni ostajali tamo. Jedan od njih je i onaj kardio hirurg dr. Kacila kojeg je na KCUS vratio Gavrankapetanović nakon 15 godina odsustva. Čuo sam da je Kacila ponovo otišao, ne znam šta je sa njime sada.
Mozda bi ovaj mogao da se zaposli u OB?Odma bi postao strucnjak svjetskog glasa.A sto ga tuzi nekoliko pacijenata u Americi i traze milionske odstete zbog “ greske u lijecenju” niko ne spominje???
Bravo kolega svaka cast! A ovdje ne mozes ni dobiti posla kamoli specijalizacije ako nisi neciji. Puno uspjeha u radu.
Jedno pitanje za G. Doktora Kako se zove bolest od koje boluju ovi negativni komentaristi i dali se ona moze operisati?
kakav ba američki sistem, ne ide neurohirurgu ko nema 700.000 $ na računu.
i na kraju intervjua primite hameričku vakcinu
ovoga je neki Turcin proguro kojeg je uvjerio da su rodjaci po prezimenu
Za sve treba iskustvo, ništa preko noći nema.
sa stelom preko noci svjetski strucnjaci