Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je ona sto je opeljesila starog Jevreja,a njegovu suprugu otjerala bolesnu u staracki dom.Primili je u kucu da im bude cistacica.U scenariju pljacke ucestvovao i njen tadasnji muz.Fuj.Nosi nakit te zene i sat.Bas nemoralna osoba.Njen bivsi muz je sve o njoj rekao,a i mnogi koji je “dobro” znaju.
@turbulencija41 A ti to sve saznao od koga?
Hahaha, bivsi muz. E etikete za propalicu i pijanca
Prije dvadeset godina sam pokušao da napravim privrednu saradnju između BiH i jedne druge države. Iz Privredne komore BiH su me istjerali bukvalno - imao sam vrlo neugodan sastanak koji evo do sada nisam zaboravio. Treba da dođe nova vlast i da istjera taj amalgam iz institucija i da dovede sposobne ljude. Sama promjena vlasti dok se ne isčiste ključne pozicije u institucijama nije dovoljna.
@VFrankl Imao si ti k.... moj. Oni što su na tom nivou ne piskaraju po klixu
pljunuta Kolinda
Zivio 4 januar i nase Sarajevo... Sto slomilo nogu dzemili starom SDA kadru
Draga gospodjo , drzi se ti Australije, a ne ulazi u lopovsku drzavu. Lijepo je sto zaposljavas toliko puno ljudi, ali ovdje je glupost ulagati pare. Evo citaj komentare i vidis koje smo fukare.
Ja jo od srca zelim da propadne i bankrotira i ostane bez prebijene pare pod stare dane , negdje u starackom domu ..
Ooooooooooo Đemka čeka te tvoja raja sa Gorica. Kiss
Ovo je poznata firaunka, starleta! Nju ne biste trebali promovirati, istražite malo šta je radila prije. Nikakva ona biznismenka nije. To je varalica i protuha! Obična bjelosvjetska propalica!
Joj ove botoksirane babe. Osahla sva! A d ane govorimo kako je zajebala umirućeg Židova u Australiji i pokupila mu lovu I danas je gOOOnjaju njegova djeca
Đemkoooo firaunko! Opuhala starca u Australiji, sve mu uzela uz pomoć nekadašnjeg čoJka.
'Si ti za SDA, možda??
Ja mislio Kolinda
Đemilaaa, dodaj mi bombu Đemilaa
Draga đemila nemoj bogati trošiti novce na nas...
Ova ne odustaje. SDA sponzoruša
Vidi raskošne 'Djemile' snctijbm...
Prvi muž je prošle godine sve rekao o dotičnoj dami... Nevjerovatno je koliki se medijski prostor daje osobama koje ne prezaju od bilo čega da se dokopaju slave i bogatstva.
Prvi muz prooalica koju samo ti imitiras. A mora da si joj ti drzao svjecu