Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je to budala uopste htjela da ih pusti na slobodu????
Normalno da ce ih vratiti. Olos a ni ostali drugovi mu nisu dobre glave. Juce sam gledao na nekom portalu mislim da je Source. Doveli Sumana u sud jucde da mu produze pritvor a on se smije i cirkuza i drugovi ga nimaju za drustvene mreze. Uh ne mogu da psujem banovace me mozes misliti klosara.
Sta pricas koji k…. Jebo te Suman u usta redardirana Prvo neznas kome se smijao Jeste svi glupi kad komentarisete a memate pojma o cemu se radi
Gledao,za otpisa komplet familija zajedno sa drugovima i njihovim familijama.Što bi rekli pola grada za otpisa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svaki dan ih legitimiat i pretresat
Samo hercegovina kamen cekic i spic +40 temperatura pa momcino tamo glumataj krimosa