Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebao si je barem baciti na poljine
Ja kada sam bio dijete,sjećam se da su ti sa Grdonja silazili do Bjelave u kalošama,pa kod česme sapirali blato a oblačili cipele za grada.Danas gore niko više ne ide pješice.Svi voze Jeepove i svi su u zelenoj stranci.
Pa, ako je poznat toliko zašto nibe u zatvoru i to na tucanju kamena, policija uhapsi a sud ništa ne radi
Pa sta ga pustate opet ce naoraviti glupost?
@hamoo Najbolje nepraviti kuce neg dovesti svekru svekrvi skupa zajednica na babino... A ovaj slucaj treba ga dozivotno od naroda skloniti
Sad ga treba palicom malo lijecit sve tri smjene u stanici, pa da vidim bili mu onda naumpalo nesto slicno. Sve dok motka nebude ukljucena u odgojni sistem ovim kadabahijama lijeka nema.
Tako to rade barbari
Ja sam svome govorila konju da ne pravi kuću na Grdonju...
on je trebao biti uhapsen sa bombom a ne poslije bacanja
Bombaš rajko
Gdje se u normalnoj državi tako lako bombe nabavljaju
U bilo kojoj gdje se ratovalo, nemoj da seres
Do 10 je na kafi pustit će ga tuzilastvo KS
Budala stara od ranije.... Nekad poslije rata stariji ce se sjetiti minirao fol repetitore na Grdonju kao da su na njegovoj zemlji pa nije htio da se preda.. Stari pacijent poznat zdravstvu i policiji a eto i komsije ga dobro znaju. Bice ponovo malo Jagomir i to je to, jer ima sifru pos ratnu.
Ja zajebane mahale.....
Tacno. Mahale su sve haman iste. Oruzje od rata Itd.
STRAVA U SARAJEVU!!!
Ej da je on sam, sve bi bilo lahko. Nažalost ovakvih i sličnih slučajeva biće sve češće i sve više.
U osnovnoj školi smo pjevali pjesmicu, haj nek se čuje haj nek se zna da je mlada partizanka bombe bacala. I sad se čudimo