Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma to je smijurija od akcije. to je 200-300k, pa eto nek je pola miliona kutija cigareta. pa to se konzumira za jedan jedini dan u federaciji (mimo onih legalnih sa markicom). ovo sluzi samo da se pokaze kako se ovdje neko bori protiv nelegalne trgovine cigaretama ili je jadnik odlucio da krene sam u biznis, mimo glavesina u inim vladama bosanskim.
Inicijali švercera cigarama M.D.
Dojava
1,3 miliona ? koliko je to kutija po trenutnoj cijeni ? 8 šteka ?
Miloradove cigare🤣🤣
Da nije Dodik?
To u hercegovini ide ko podmazano.
Aferim tako se postaje presjednik. Samo naprijed momčino
.....SIrotinjo neupucena, slijepa i napacena....LOZE VAS! LOZE VAS! LOZE VAS!
.....DOKLE!?! Majku mu, dokle!?!
Tesko je PROGLEDATI, jer to nosi tezinu neku sa sobom...bolje je SLIJEPO VJEROVATI da nesto funkcionise i sljaka...Znam, lakse bude...ALI ne ide to tako! PROGLEDAJ 👁️☝️👁️ i ne budi CKAPI! Legalizacijom kanabisa, dajemo OTKAZ za hiljade i hiljade, uhljeba unifirmisanih! 👁️☝️👁️
Šta li SIPA radi sa ovom zaplijenjenom robom, lafo uništi? Da li?
Zabraniti pušenje u BiH pa neka švercari
Svasta,onako ljepo Duvno i pošteno,to je neka laž odkud baš u Duvnu. Nevjerujem
Mile ronhil
SIPA Respekt....
Da je sačekao još malo, bio bi ratni profiter
Neka puši narod naš krišom ispod spoljnjeg zida sankcija