Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
expresno podignuta cim nije neko nas.. zanimljivo..
novinarcici.. jeli vam teško napisati ENTITET
kad napisu "nabavio automatsku sa prigusuvacem".Od koga?Gdje?Grom vas ubio nesposobne!
Primjeniti SMRTNU KAZNU... Nema smisla da nasa drzava izdrzava svjetske kriminalce i mafiju... Takvi ce negativno uticati na domace kriminalne grupe. Eto ruzno im bilo zivjeti u Svedskoj. OK - metak i celo i prica zavrsena za ovaj put U BiH. Primjer ostalima... /Hvala!
neke nauce svoje sinove da kazu tata umjesto "babo", da nebi na plazi negdje u hrvatskoj neko vrisnuo "Babbboooo", i jebiga ima malo sramote, jer se zna da su vecina laznih vjernika u BiH
o čemu ti pričaš ko si ti
kae Dick Petrović
E jesu je detaljno isplanirali i sproveli
Pa jesu. Došli i uradili ono što im je naređeno. Niko nije rekao da je plan bio pobjeći. Dobili su ljudi ogroman keš da to odrade i da se poklope desetak godina.