Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve do jednom,dok nalete na nekog živčanog RVI a,sa PTSP om,biće im tu zadnje bahačenje
Bahate se nad starijim covjekom, znaju to cim su vidjeli golfa dvojku. Hajde da vidim hoce li tako smjeti prici X6-ici ili kakvom Range Roveru sa zatamnjenim staklima.
bas to tebra uvijek ces da naletis na vecu budalu od sebe i dobices po nosu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klosari, uvjek im opsujem i srednji prst pokazem kada ih vidim, jer znam da su šljam i da voze šljam.
ne treba im se sklanjati, poslati ih u 3.p.m i nastaviti po svom.Nabijem i njih i one koje prate
To su ukiseljenja septicka koja prati tek usmrdjeno govno.
Tražiti da se ukinu uhljebi. To je volja naroda.
Vidio bi ja njiha kako bi reagirali kad bi naletili na PacinoAl-a.
Debilu retardirani bez života,šlajfaš li ga i dalje na moje komentare😁😁
Po clanu 126. ZOBS BiH, stav 6. , ova vozila i ne bi smjela imati ugradjena svjetlosne i zvucne znakove, nego se smatraju vozilima pod pratnjom i samo tada su ostali duzni da im obezbijede prvenstvo prolaza.
Ma treba ukinuti ove benefite, koji, su faktor oni, dosta mu vozač i auto, sve ukinuti, bijele hljebove, imunitete itd itd samo plata i to prosječna, pa ako hoće, ako neće da, sr bavi politikom, beskurac, još bolje, ako neće, manje ih na našim jaslama, bruka...udri po narodu koji vas plaća mamu li vam je eh bahatu, jedan je TITO, hoće gamad, da budu bitni,mrš bitange, ali sve, smo mi krivi, svi narodi glupi
Ma treba ukinuti ove benefite, koji, su faktor oni, dosta mu vozač i auto, sve ukinuti, bijele hljebove, imunitete itd itd samo plata i to prosječna, pa ako hoće, ako neće da, sr bavi politikom, beskurac, još bolje, ako neće, manje ih na našim jaslama, bruka...udri po narodu koji vas plaća mamu li vam je eh bahatu, jedan je TITO, hoće gamad, da budu bitni,mrš bitange
Ovi nafurani 'bodyguards' su posebna prica. Guraju ljude sa ceste, ulaze u konflikte, u prijevodu bahata stoka koja se krije iza znacke i zastite onih koje prate. Jer javna je tajna da sko nisi poslusni psic nekog guzonje, iz pratnje brzo zavrsis na kucici ispred neke od institucija.
Bez pratnje policije ili SIPE, nemaju pravo paliti rotacije I uznemiravati ostale vozače u saobraćaju! ali kod nas sve može!!!!!
Daleko je bejzbol palica u gepeku.Ispod sjedista je na dohvat ruke.Bezobrazluk na cesti kao da prate Bajdena a ne korumpirane vlastodrzce.Sljam kockastih glava a srce im ko u koke nosilje.
This Video Isn't Available Anymore :(
Rekao bih šta ih sljeduje, ali pošto je ovo demokratska država, vjerovatno bih završio u pritvoru zbog javne prijetnje.
Ovo je praksa nepoznata u svijetu i treba je ukinuti čim neko normalan dođe ne vlast. Svakog nebitnog i nepismenog političara mora vozati limuzina i pratiti četa gorila, I to na svakom nivou vlasti. Ima ih stotine, pretiču, krše svaki mogući propis, blinkaju, mašu da se skloniš u stranu kao da ide Napoleon a ne polupismeni lik koji je do juče ovce čuvao i isti takvi u pratnji.
Oduzeti im vozila, ostaviti max 5 u državi i to BEZ pratnje, samo vozač. Svakome ko prekrši ijedan propis kazna kao svakom drugom građaninu. Za preticanje kolone odmah oduzeti dozvolu na licu mjesta a signaliziranje drugima da se sklone u stranu tretirati kao pokušaj ubistva.
Ma i oni su ljudi. Samo im to treba pokazati.
25 godina nam nisu u stanju bili napravit autoput i ti koji su krivi za to se sad qrče i bahate i zlostavljaju vozace da se oni mogu vozat pod pratnjom!!
ja im se nikad ne bih sklonio i necu se sklonit dok policija ne bude uz njih…te blinkere sebi u paksu nabij bez policijske pratnje nista ti ne veijede to znam 100% !!!
Ovo je jedina istina. Bez obojenog policijskog auta su ništa i nikad im se nebih sklonio a da sam na mjestu ovog čovjeka tužio bih ih