Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
divi ga oca mi on mislio da je ponovo zapucalo frajer nikada nije ni skinuo maskirnu uniformu šta je ovo gdje živimo
Uuzhtu nije ovo donijela Fortina vlada ovo su posljedice sda vladavine od rata do danas
Eee koga vi hapsite...
Jel predat u ono isto tužilaštvo koje saradjuje sa kromosima i korumpirano je ,i još zataskava slučajeve ,e znali su dje će ga dovesti
Kako cujem covjek je psihosomatik. Znsju li po prethodnom dosjeo za sankciju: Obaveznog psihijstrijskog lijecenja
dobro bolan covjek malo bacio bombu ni prvi ni zadnji
obucen je za 10 😂
Pustit cega nase tuzilastvo i sudovi, nazalost. Rak rana ove drrzave.
Kad god neko spomene Grdonj , sjetim se rata i jedne Elvire kako pjeva od Nervozno Poštara pjesmu 'ja živim sam' ,odzvanja mahala.
Dokle je to doslo, da se zbog svadje, bacaju bombe, Boze sacuvaj! Mogao je tako neko prozlaziti, pa nastradati, ni kriv, ni duzan! Svakakvih psihopata, po ovome gradu!
Ti zapete "pucaš" odoka ili si to učio u srednjoj uzaludnoj?
E dobro je. Sad mogu fino obavit amputaciju.
Sead Tabaković
Čovjek je psihički obolio i treba ga liječiti.
hahahahahahahah koji kralj
First Blood
From da Grdonj
Eto šta nam je donijela "FORTINA VLADA", nikad nesigurniji grad nije bio, bombe se bacaju, korona hara, vakcina nema, a oni samo vode izmišljene ratove sa Sebijom i Bakirom. NAJGORA VLADA IKAD
ovaj nesretni PTSPovac, bivsi vojnik Armije BiH je plod tridesetogodisnje vladavine SDA. ostavljen od Drzave i vlasti, stjeran u cosak bez adekvatne pomoci, i ne poludio. sreca je pa nije pala mrtva glava. ali takvi ste vi SDAovci.... Cetvorka je kriva.
itekako, ljudi su bez trunke empatije. Kriv je sistem, a krivi smo i mi. Četvorka je smrdljiva posljedica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)