Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tajna veza. Bolan, pa BiH je leglo kriminala i samo zato služi, šta vam je više.
i Pablo Eskonar bi nam pozavidio kakva smo drzava !
KAD NEMA MACKE MISEVI KOLO VODE.
Sto je Gavrilo dao instrukcije svojim hamalima u viber grupama pa pucaju minuse na sve istinite komentare koje spominju njihov kriminal.
Svi putevi vode do ministra
Je li sad narodu jasnije odakle po Sarajevu momcima od 25-30 godina auta od preko 100.000KM bez dana radnog staža. Velik je ovo kartel, sad se zna odakle i onim momcima ispred shisha barova svaku noć skupa auta, cijeli dan vozikanje u sred radnog vremena. Ovdje se moraju preispitati i auto kuće koje su prodavale luksuzna vozila
Najgore od svega što se ovi naši u BiH ne znaju ni igrati mafije. Svi odreda teški panjevi, cijela organizacija razotkrivena preko neke aplikacije. Nogometaši nas sramote svojim neuspjesima, političari nas sramote, sad nas i mafija sramoti jer padaju ko zadnji amateri.
jeste vise dosadni
Amerika I ambasador Marfi su doveli mafiju trojku na vlast, Konakovica Niksica I Fortu, jer Amerima vise odgovara mafija i kriminal nego SDA koja basti vjeru i tradiciju Bosnjaka... Sada je i sam Marfi u problemu ali se ocekuje da to on rijesi preko veze... Vazno je slati lazi I podvale o Bakiru I Sebiji jer su im oni trn u oku, znaju da bez njih nece biti ni SDA ....
"Dino Konakovic govori o pakovanju i namještanju postupka povodom akcije nadležnog tužilaštva u vezi poslovanja moćnog narko-kartela. Možda njegove tvrdnje treba i uzeti ozbiljno, s obzirom da zna i ima iskustva u pakovanju optužbi".
https://politicki.ba/vijesti/pecanin-konakovic-zna-kako-se-pakuje/52117#google_vignette
https://istraga.ba/zvanicni-dokumenti-stigli-iz-turske-tuzilac-campara-kupio-stan-u-istanbulu-u-zgradi-u-kojoj-dva-stana-ima-odbjegli-clan-narko-kartela-sani-el-murda-tuzilac-i-kriminalac-koristili-usluge-iste-agenci/
Provjeren je recept bagre u poslijeratnoj kvazidrzavi: Drzati tenziju medju narodima koji u njoj zive, a istovremeno se bogatiti kroz kriminal svih vrsta. Fuj!
Ohanite s ovim spletkama više. Zar ne vidite da nema nijednog golog ženska na naslovnoj? Dajte nam Prijovićku ili Bačićku, molim Vas.
A što ne hapse D. Čamparu koji je od iste agencije i u istoj zgradi u Istanbulu kao i krimos Karišik kupio stan. Što se malo ne probunare mutne radnje s mafijozama Džermina P. i O. Čavke. Ah, da, oni su ključni saradnici Trojke - njih se ne smije čačkati, jer Trojka mora završiti predaju institucija sh pajdašima pa će onda oni doći na red.