Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno je da je cesta od Lukavca preko Gračanice i dalje prema Doboju toliko neuslovna i loša a cijelom svojom dužinom prolazi pored industrijske žile kucavice ove usrane dejtonske nakarade. Ta industrija proizvede više vrijednosti nego ostatak države zajedno.
Putevi u TK su sramota za čitavu BiH !
put Tz doboj je žila kucavica TK a najgori je put u državi. nek neko prodje i snimi o čemu se radi. ograničenje 80 a ko ima imalo bolja kola ni blizu ne može te brzine voziti. znači ima dovoljno prostora da se put proširi ali nema volje, samo pred izbore to spomenu i nikom ništa posle.
Samo kod lukavca i Miricine 80, nigdje nije preko 60
Cuj najgori, ja vozim kamion ali put prema Foči definitivno najgori u državi...