Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj gledam ga sinoć kod ajde avdica, avdo mu se smije u facu ne može da vjeruje koliki je debil.
Avdo ga još pusti da mlati 😅
Na našu žalost u ovim nametnutim trojanerima iz Kasabe svi su debili, ne samo ovaj kondom.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kaže Konaković ako se dokaže da sam povezan sa narko kartelima napustiću BiH tj. zbrisaču.
A bijezi nosio te belaj, ima li gore mafijaske organizacije od tvoje SDA , nema sigurno ,sto se tiče kriminala niko im ne može u tome parirati,doduse hdz i SNSD su im se primakli dobro po stepenu kriminala i korupcije
Gledaj sastanka premijera FBIH i ministra FMUPa, nigdje papira na stolu. Dosli da promuhabete malo i bace suplju, te prokomentarisu sta ce biti s adzijom. Ko na kafi.
pa normalno da je bio s tobom prije nekoliko minute, svi kriminalci se drze zajedno. mafija vlada ovom drzavom
ko da i tebe nema u toj prici... he moj ramo
Pravi majmun
direktor Ose u ćuzi, predsjednik Suda BIH u ćuzi,komandant Specijalne jedinice FUP u ćuzi, direktor FUP u ćuzi ,načelnici opština u ćuzi….. pa ima l ovdje iko pošten jbt ???
jedino kod nas 95% funkcionera na listi EUROPOLA DEA-e. i FBI-a
Ramo, Ramo, Ramo mi te volimo
Volio bih znati od kada Ramo posjeduje sat Rolex Cosmograph Daytona: od kad je Ministar FUP-a ili odranije??
Gledaj sastanka premijera FBIH i ministra FMUPa, nigdje papira na stolu. Dosli da promuhabete malo i bace suplju, te prokomentarisu sta ce biti s adzijom. Ko na kafi.
postoji i drugi izlaz…izaso da ga slikaju xD
U GT svi posteni .
Neznam kako vi ljudi Al mene je pravo stid kad god vidim ovog lika u medijima.
Čuj ministar (ugostio)primio u posjetu predsjednika vlade...jao,jao.. zemljo otvori se..
kad će Ramo bit uhapšen, zna li se to?
Ovo je pravi put, sve u skladu sa zakonom! Apsolutna podrska FMUP i Vladi federacije! Bez obzira na ime, pripadnost nekoj stranci,itd, sve treba procesuirati, pa suditi posteno i ako je kriv u hapsanu sa memicem, skakom, frljom,....
Ramo se pravi blesav, svaka cast SIPA-i i policiji KS na profesionalizmu, treba im povecati plate cim srusimo SKY vladu do ljeta. Za ministra Dinu su cule sve globalne policijske agencije, a nije jedini regionalni ministar koji je privukao njihovu paznju, ima ih jos mnogo ;)
Btw. americka ambasada je morala znati kome daje vlast u ruke i njihove policijske agencije rade na razbijanju globalnog narko kartela. Znali su sve i vjerovatno ucjenjivali domace diplomate da rade u interesu kriminalca PleMkija