Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U savršenom svijetu ubio bi i planju pa nakon toga još i nagradu dobio ali ako ništa oslobodio nas je jednog klošara ovog grada
Ma podhitno promjena zakona , da kada ti neko udje u posjed bez tvoje dozvole da ga mozes roknut a ne cekat brzu reakciju sarajevske policije za koju bi mogo okrecit citavu kucu dok dodju..
Morali su mu dati nesto robije ali dobro je prosao. Uz dobro vladanje aBd eto njega brzo vani. Suljo domac teski debil kako smo ga mi poslije rata 2-3 godine rastavili od batina na Dobrinji mislim da od tada nije krocio na nju.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Trebali su ga osloboditi, ali okej.
Pa oslobođen je, vjerovatno su ga osudili na vrijeme koje je već proveo u pritvoru...
A Hadžija leži 20 godina što je odbranio čast od lihvara.
Pa u ovom slučaju nije trebao biti osuđen, inače kazne za ubice klošare treba povećati, a ovaj čovjek sebe i kćer branio, neka ga je roknuo
Kad država neće da skloni kriminalce sa ulica onda građanima ostaje samo sami da se brane!
Pa što tolko poBoguste
i drugog je trebo poslat na onaj svijet....
Pustite čovjeka, stok0!
Unbelievable
Ko da su se malo zajeb..i na ovom čovjeku. Vidite da se ljudi znaju braniti, još čovjek rat preguro i oni bi da mu siluju i pale.
Ni dana nije trebao dobiti!
Nadam se da je na slobodi
1 manje klosar i narkoman
Svaka mu Cast Dodijeliti mu Sestoaprilsku nagradu rijesio nas je Klosara i Narkomana !
A kad će 3 poštena u zatvor 10.5 miliona i ništa a fuakra 3 metra drva lagano 18 mj zatvora sellam naša lijepa BiH iz 🇩🇪
Elvir je nas betmen
Prvi put da se slažem sa malom kaznom za ubistvo. Suljo je davno trebao biti 2 m dole.
Koda su ga ukućni sudili, znači ko ima zlatni ljiljan može ubijati slobodno
Nije to baš tako.Upoznsj se bavi koje sa ovim slučajem...debil koji je ubijen i ovaj što je ranjen terorisali su čovjeka dugo vremena.
Upoznaj se bolje***