Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolja moguća investicija je imati vikendicu na planini ili selu. Tako da tamo provodite tri zimska mjeseca. Jer to je najbolji način da sačuvate zdravlje. Mislim da će zagađene iz godine u godinu biti samo gore i gore.
Opet se ponavlja isto a ništa se ne radi da se riješi problem, nema nama spasa...
prve komsije nam loze ugalj i sta imaju viskova materijala iz garaze... sta ce ti politicar dusman ikakav
treba zabraniti gradnju osim tamo gdje vec imaju stari objekti i da se oni ruse i na njeima se moze graditi novo a nikako ne tamo gdje nema zgrada i slobodnim povrsinama...siriti grad ka periferiji...ali treba stat ukraj gradjevinskoj mafiji
sto znaci da je najvice zagadjenje zbog lozenja uglja i svega i svacega..i na tome se treba raditi.
OVO JE DOBRO ZA AGENCIJE KOJE PRODAJU NEKRETNINE DA UBACE I OVO UZ KUPNJU NEKRETNINE ZAGARANTOVAN RAK PLUCA POSLIJE NEKOLIKO GODINA .TO DODZE KUPCIMA GEATIS UZ NEKRETNINU.
Dođe*
Najvolim zapalit cigaru i razlitigu u šetnju po centru.
Lazu
Trosi se ugalj i lozi plastika i gume a ispred kuce polovan auto od 20-30 hiljada
Ugalj u individualna ložišta ne ide više i tačka. Jel jeftin, jest, jel smrdi, smrdi, jel zagađuje, ne da zagađuje, ubija. Rješenje jednostavno, zabrana prodaje u individualna ložišta i naravno posljedice da im se narod napase uzduž i poprijeko, plus rudari. Znači piši propalo.
Da nam se Ursula osjeca bolje.
Sarajlije su izuzetno nesposobne resiti bilo kakav problem. Nije ni cudo da imaju najvece zagadjenje . Pogledajte tuzlake kako su to elegantno resili nemaju zagadjenja nikako. Kobejagi neispravne sve mjerne stanice. Nema stanica nema zagadjenjs.
Tuzla zna biti i zagađenija od Sarajeva. Pošto je Sarajevo glavni grad pridaje mu se veća pažnja..
uzasno nezdrav grad za zivot
To za političare ništa ne predstavlja jer su oni svi kao i sve guzzonje ovog grada kupili stanove i apartmane na Bjelašnici, Trebeviću i Jahorini, skijaju i uživaju u restoranima, pa i Zeus je živio na Olimpu... Tako da silaze samo kad im nešto zatreba ili na sjednicu iz auta u parlament, dok se raja guši i obolijeva... Mi smo im to omogućili, neka...
Kazem ja curi de prni malo da malo udahnem ciste have
Samo vi lozite ugalj Sarajlije, daleko cete dogurati
Ako želite zdraviji zrak , bujrum na Điđikovac , 😂😂😂😂