Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj Zagoro gola li si, Slavonijo prazna ti si, Herceg-Bosno u Hag odosmo.
samo ove sa snimka policajce i vojnike poslati na biro nerada pa nek kod kuce pjevaju hahah
Hrvati ne kontaju da su isprljali sve zivo sto su dotakli cccc tako dobro kopcaju neke stvari al to nikako da skopcaju i da se pomire
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Eh sad ako gledamo to onda bi OS BiH trebalo rasformirati odmah,jer tu svako vuce na svoju stranu.Srbi podrzavaju mladića,hrvati pjevaju herceg bosno a bosnjo bi da ukine rs.Pa zar neko misli npr da nas napadne srbija da bi srbi ucestvovali u odbrani,odmah bi promijenili uniformu.Ali to je dejtonska bosna- cirkus od drzave
Cirkus drzava da bi se mogle ispuniti zelje manjina u BiH da vladaju na nivou vecine 👏🏻👏🏻
Da nebijase HVOa i izdaje,ARBIH i HOS bi izasli na Drinu!!
Vracaj armiju jbte oruzane snage
Samo Mahir i Samir Burekovic, ostalo nista, ni u kojem slucaju
Onoga trenutka kada nam bude svejedno tko šta pjeva i kakvim zastavama maše, onda će BiH naprijed. Ovako svi se upale na Thompsona, Merlina, ljiljane i šahovnicu i resetuju nas na 0.
Šta je sporno multietnićari
Fašizam je sporan
Vjerovatno će neko već pokrenuti krivičnu prijavu protiv ovih što su pokrenuli unutrašnju istragu, zbog pjevanja pjesme "Lijepa li si". To se graniči sa zdravim razumom i smrdi na nacionalni mobing, pjesma je apsolutno regularna i lijepa nadasve.
Multietnićarima sve smeta
Dosta vam sto nam birate predsjednika sad cete birati i sta cemo pjevati
Hocemo.
Ništa suspenzije, ukori, ovo ono, to kod Bošnje ne pije vode, samo procenat od plate za svaki prestup nedostojan državnog službenika, kako će se samo u sekundi disciplinovat..
Nada Mamula pjeva Herceg Bosno sevdalinku. Safvet-Beg Basagic u pjesmi Mile uspomene pocinje stih Herceg Bosno. Dzemaludin Causevic tvrdi da nema ljepse zemlje od Herceg Bosne. Osman Nuri Haodzic isto spominje. Dakle ako se sudi samo po imenu Herceg Bosno sta onda sa gore pomenutim?. Bezze se palite. HB ne postoji, a mnogi su je ispjevali. Smanjite dozivljaje na svaku glupost.
Sve je to u redu i ne bi bio problem da nije bilo UZP-a i da ne ubiste Blaža Kraljevića
Meho Puzic je otpjevao samo Bosnu ne dirajte samo Bosnu sacuvajte Herceg-Bosnu ostavite
Sad cete nam jos određivati i šta smijemo pjevati a sta ne hahahaba
Fašizam je svuda u Evropi zabranjen
Pa šta ako su pjevali. Niđe veze
A gdje je Ramo da nešto kaže?
Yebo vas krezavi pastirski roker u glave blesave 🤣🤣🤣
Pjesma je problem jer na svaku rijec Herceg-Bosne pocinje masovna histerija. Istovremeno je tekbiranje na svakom skupu savrseno normalna pojava. To je ta graDZanska BiH u kojoj se tko god se usudi razmisljati drugacije od carsijske minder politika promptno brendira izdajnikom. BiH je drzava tri naroda i svi ce je dozivljavati svojom dok im se ne pocne nametati nesto. Kako bi bilo da se disciplinski proganjaju policajci kojima u sluzbenom vozilu visi tespih (da, ima takvih)???
FREE BOSNJAKISTAN !!!!