Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ti ne radi bankomat nisi svoj
U poziciji smo da Stranka za BiH poziva OS da se pripremi za odbranu drzave,a ova priziva daljnje eskalacije? Dajte ljudi urazumite se malo.Nato ce sve poklopiti za 24 sata ako nastavite kenjakati.Ujefinite bh policiju da bude mir i rahatluk.
Dobar bankomat samo kartice nesto nisu dobre haha. Lijepo je ovo gledati moram priznati.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svaki dan vas 500.000 iz rs krsite zakone Bih.Negirate ono sto ste poklali,silovali i protjerali.Jos se nadmecete ko ce biti glasniji glasno govornik o negiranju postojanja Bih.Dijelite lekcije zemljama koje imaju sela po broju stanovnika koliko je u rs-u.Ucite pameti Ameriku,Francusku,Njemacku i jos mnoge naprednije zemlje od nase.Vi ste problem u srcu evrope Rak rana na balkana.
Pa ko je kriv Bošnjacima što ne tuže separatiste
kmeeeeeeee
Konobarica protiv dr profesora smiješno zaista.Ko ti je jadna naredio da podnosis krivičnu prijavu..
huda nema ni za kifle pa je neurozna dajte da joj damo sadaku
Zlatko je izmislio bankomat za tebe .
ona konobarica on Doktor. Smiješno
Sta je sa negiranjem genocida jeli iko jos osudjen?prekrsiliste sto puta zakon o negiranju genocida.
To muškobaro, na to se loži SNSD troprsta ulojena trozuba rulja!
Meni je najveci problem sto u RSu ne vidim alternativu SnSD u realno, gdje je nestala banjalucka intelektualna elita?
Treba li ti posuditi para?
Ova Bosanka izdajnica i strani agent Smederevačkog Sandžaka Servije ne može obavljati javne funkcije. Protjerat iz BiH sve smederevačke Sandžaklije.
Draga zeljkice. Svi ste vi i vasa politika procitani. Isto sve kao pred agresiju 92ge radite. Akteri drugi metod rada i djelovanja isti. Trazite razlog za sukob. Bosna se sa vama mora obracunati kad tad
😂😂😂 https://vm.tiktok.com/ZMMqHvdkq/
Pa da nije tuzno bilo bi komicno. Zapravo i jeste..E ko se nasso da prica o krsenju ustava, prava, humsnisti, ....
Budale i gljive se ne sade... To niče samo...
Da se usvoji zakon da ove poznate kriminalce mediji u svojim clancima oslovljavaju i navode samo i iskljucivo kroz incijale jer manje bi bilo iritantno stalno slusat ponavljanje imena i prezimena aktuelne garniture koja nema nikakvoh ljudskih kvaliteta osim politicke podobnosti i zacementiranosti pomocu koje privređuju i egzistiraju. Primjer Ž.C vs Z.L tacka zarez, wtf btv omg i produzi dalje