Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pohvale za ovo. Trebalo je davno. Da samo ljudi znaju koliko vozača je pod dejstvom droga. Smrču za volanom. Pa to je potencijalni ubica na cesti.
Ja dok sam napisao ovaj komentar 850 grama se iskonzumiralo a oni se nama hvale nekom zapljenom od nekad 850 grama kako oni rade. Ponovo probleme rješavate pogrešnim metodama kad niste sposobni i ograničeni , onda uzmete primjer Kanade, Njemačke evo od aprila, Portugala ,Nizozemske jednog dijela Švicarske, ne trebate biti puno pametni ne očekujemo to od vas ali barem bi trebali znati kopirati modele drugih država
U RS-u ovo imaju godinama ne znam sta ste cekali do sada.
Gledaj tima izgleda da oni znaju svakog Dilera u Gradu
Velik uspjeh zaplijenili 850 grama hahahahahaha čim se oni hvale, pa to ne može biti jednom bloku od 4 zgrade do 12h popodne , a gdje čitavo Sarajevo
Legalizujte marihuanu, oslobodit ćete pola policijskih resursa. Te resurse upotrijebite na edukaciju i prevenciju i rezultat neće izostati. Treba samo pogledati primjere razvijenijih dežava od nas poput Portugala npr. i prepisati rješenja.
šibe narkomane