Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo SDA i u oktobru deremo guzzove trojanskoj bagri 🇧🇦💚⚜️
Trojaneri su jucer isli u Lukavicu i tako dogovorili.
Ove SDoA uhljeb-bube kad čovjek vidi, koji inače za trideset i više godina u ovoj zemlji sve pozobaše i do korijenja obrstiše, da još nekom oni lekciju drže o putu u EU. Uperite prstom u nešto što vašom zaslugom ostaje budućim generacijama.
Mamlazi jedni tražite pokretanje pravosuđa. Sklanjaj ovo iz politike u zatvor kakav crni dijalog s separatistima.
SDA će pomesti trojanere izdajnike. Bravo SDA 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Mora vam se čestitati, ovo je najduža predizborna kampanja ikad, skoro četiri pune godine marketinga za SDA. Usput, zaboli me za trojku, ali zna se koja je boja gora za državu. 👉🏼 🇳🇬🇳🇬🇳🇬
Joj faca
To je juce dogovoreno u Lukavici...prekucer u Mostaru..malo dalje u Bakincima..
Ponekad imam osjecaj kao da su bosnjacki lideri pod stresom i pritiscima medjinarodne zajednice i pod sankcijama umjesto rukovodstva RSa. A znamo da nisu.
Trojka sto je dobijala ozbore dobijala je... Sami su zavrsili.
sto je najgore nisu ni dobili, nego su ustoličeni od smita, a objerucke prihvatili najveci izdajnici od fikreta abdica a to su konakovic i niksic
Samo vidite koliko je delegacija evropskih i svjetskih doslo u bosnu za godinu i uporedite sa prethodnih 10-20. Za vrijeme baketa dodo je radio sta je htio, sada u sudnici daje izjave i laje ko lovacka kuja, bolje receno cvili. Zeleni termiti su samo uspjeli sve popljackati
Vi nemate pravo glasa, koliko se sjecam da je Bakir sredio da se ponisti tuzba za genocid u Srebrenici tako da ste vi za mene isti kao i ovi debili iz RS-a!
Nema Žike ni u stranKI😂
puna podrska SDA ovi iz trojke nis normalni neka im je bog na pompci…
Skupili se lizači Milorada Dodika, nedostaju im njegovi testisi. Sve što je Dodik tražio, dobio je od SDA, a sad oni lafo brane državu.
Nemaju sta srbi traziti u visegradu,foci ,srebrenici itd
O pa dodji da nam to objasnis junace 😂
Da mi je neko rekao da cu poželjeti da se Zeleni vrate na vlast, smijao bih se. Ali nakon ovoga sto priredjuje trojka i moj sdp za koga sam glasao, sda je za njih izmislila svijet. Niksic i Konakovic ajde sto su nesposobni nego su i podmukli izdajnici!!
SDA bot sa novim accountom pokusava staru taktiku "Za koga sam ja glasao" - jasno je potpuno da si glasao za SDA a sad pokusavas ovdje da "krojis" javno mijenje. Da se razumijemo, trojkasi su idioti, ali kad ih sa SDA poredis... nisu ni u istoj kategoriji. 30 godina pljacki, kriminala, korupcije i nepotizma - tesko je to nadmasiti
hahahaha sda bot. Glupane jedan, nemam nista sa zelenom bagrom. Problem vas trojanera je cim neko nesto kaze, da kritiku ili savjet, vi ga svrstavate u sda botove. Zato ste mi se i ogadili.