Komentari (258)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoliki imunitet ne moze imati ruski igrac na podrucju NATO-a. Dodik je americki igrac 100%
eh eto neka EUFOR obezbedi njemu ,,Vojkovice,,...
Covke je mudar,suti i muti,on je duplo gori od Dodika.Podmukao tip,mijenja strane kao carape,nikad ne znas sta misli.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Samo nas razgraničite na Drini i pustite nas, a to što prisvajaš Brčko slobodno uđi na sajt statistika.ba i provjeri ko je većina u Brčkom. Selam za šumsku
@LetecaRiba ako ovako nastavite, snima se novi film na ovim prostorima, TRAKTORIJADA 2
@leteći vepru ŠIPU RACKU I TI I OVAJ LAKTAŠKI VEPAR, podmaži traktor i kreni na vrijeme, mi znamo gdje smo stali, sad vas NATO niti iko drugi neće spasiti ako budete srali
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko god stane na entitetsku liniju u slučaju sukoba, je legitiman vojni cilj...ko god da je!!
Ovaj bandit misli da moze beskonacnom broju mladih generacija oduzimati buducnost!? Zrtvovati mlade da bi sacuvao pokradeno bogatstvo kroz podizanje tenzija!? Banditima dosao kraj! Mladi nece vise da trpe ovaj politicki prostakluk uz otvorenu placku!
Jos kad su 2018 ubijena u teroristickom napadu dvojica policajaca trebalo je uvesti jezeve i duge cijeve na sve ulaze i izlaze KS. tako kad idu preko vraca na posao i s posla izvrsiti pretres i osoba i vozila.Jer riste djoge vozaju sve i svasta,kako onda tako i sada!
Umjesto Schmidta imenovati za Visokog predstavnika i tumaca Dejtona, Milorada Dodika. Istovremeno neka bude predsjednik SNSD, predsjednik manjeg entiteta, clan predsjednistva BiH. Zaboravih, i predsjednik Ustavnog suda.
Priča se dok je bio prvačić da ga je jedan učitelj musliman tako jako odalamijo plitkom po glavi , da se od toga ni do danas oporavio nije. Titin pionir majka ga za obraz štipne uh .
Pa na to se i ide, da se malo zaguzva i da eufor izade na èntitetske linije zastiti pc. Pa nisu dzaba tu madari i komamduju euforom
Koji hajvan Tito dragi, ko da ce sa sukb voditi na 10 km, znasli budalo koliko je duga medjuentitetska linija i kolike bi trebale biti te snage djubre jedno pokvareno.
Srbi ocekuju da ih EUFOR brani od Bosnjaka 🤣🤣🤣
Mozda i oni budu na liniji razgranicenja kao sto je bila bivsa JNA-okrenula se cetnistvu i srpstvu. Valjda ce ovi iz medjunarodnih snaga biti posteniji da nam makar daju oruzje da se mozemo odbraniti od fasizma sa zapada i istoka.Kad pokrades i opljackas svoj narod jedino rjesenje je pljacka drugog.
nikad nisu ovako kmecali..spoljna politika radi svoj posao. jos samo unutra stvari poslozit i ekonomski ojacat fbih.
Dzaba Duduk kmeciš Kosovo je primljeno a to što pokušavate sakrit fol balkan bure baruta hahahah Gotovo je jado ide istina rezolucija o Srebrenici dzaba ni rus ti nemoze pomoći.
Uzeli ste cijelu JNA sebi i nas ostavili u gacama, jer smo vam vjerovali. Imali ste cijeli svijet protiv nas, uveli nam embargo. Nije nista moglo uci u BiH a vi ste imali otvorene granice. I opet niste mogli dovrsiti genocid. Sta mislite postici u ovom novom ratu sto pripremate?
ima rus svojih problema
Kad bude vakat doš'o !!! Hajde dodo manje priče, samo okolo pričate vi bi ovo, vi bi ono a na djelima si ko curica. Nemate vi više mu*a za nešto više osim priče u prazno
Ima li mjesta na psihijatriji ,tako vam svega ,za još jednog pacijenta, kada se vrati iz Rusije pravo na liječenje sa njim ....Ali u ustanovu zatvorenog tipa ...