Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa bolan da mi obicni narod koji jismo u kartelima... da bilo sta izjavimo sto ovaj Milorad izgovara.. uhapsili bi nas istog dana. Pogotovo ona izjava njegova da ce pucati na policiju koja ako dodje radi samo svoj posao... pa ljudi jos vam nije jasno da oni mohu sta hoce... zato je Vulic izjavila da je on njima Bog. To je ne daj boze nikome...
Gledao isjecke dodika sa skupstine...on Dzokovicu kaze da je 'Ciganija teska'...Pa imas li ti stida i sramote reciza nekoga nesto a posebno covjeka koji je svojim uspjehom Svjestski poznat! Pljuc!
Goni ga Vukaneeeeee
Ne bi ni ti bio uhapšen. Moć dolazi sa pozicijim a ne veže se uz nečije ime...Svi ste vi isti samo vam treba prilika
Ja i narod, mi samo vičemo, vičemo...
Dodik je gotov samo ga trojka može spasiti .
Dobro ba vukane, sa pricom ne mogu ja prihvatiti genocid jer karla del ponte. U redu lafino hajmo hipotetski kazi nam kakav bi to po tebi bio prihvatljiv sud od kojeg bi je prihvatio? Doci cemo na to da je nemoguc i da imas problem sa samom kvalifikacijom koliko god vrludao da nemas.
A jedino me od te njegove price vise nerviraju novinari koji nikako da mu to tako predstave pa jos ispada nekakva moralna vertikala.
Obojicu uhapsiti za negiranje Genocida u Srebrenici…
Haha cuj fizicki obracun, jes kad bi stomakom udarao
nema od toga ništa
Ma ciganija žešća, sto bi reknuo precenik.
Nema.on paar.. nema racuna..osim da aktivira u Fedraciji.
Dodiku se bliži kraj i zato je nervozan
Neka se tuze medjusobno nista ljepse.
Svi ste vi isti ista politika samo je pitanje ko vrti parama i moci. Mora se ukinuti tvorevina nastala na genocidu