Komentari (279)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smijesan pokusaj medijske igre Dodika. Kao vidite sta Srbi imaju samo probajte nesto. Pa bolan vucic bi se samo za lakat pocesao da dodo krene u neki napad. On se nije za Kosovo borio a da se bori za sumsku.
Dodik je danas dva puta izjavio skandalozne izjave: Na PRVA TV u 10:46h ``NIJE BIO GENOCID U SREBRENICI`` i na PINK TV u 11:47h na vojnoj vjezbi u Batajnici mu Vucic govori da ce i on dobiti ratnu uniformu, a on izjavljuje da ce mu trebati ``KADA PODJEM U SARAJEVO``.
Ne moze Kosovo odbranit a da za RS nesto uradio😂
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Provociranje i pokusaj prestrasivanja naroda ovdje.Ali dobio si kontra efekat ovdje se narod nikad nije bojao takvih i kad su bili 200 puta jaci i opremljeniji
Kad Hrvatima za nekomiko dana stignu prvi Rafali, srpski MIGovi ce morati dobiti dozvolu sa Plesa da polete sa Batajnice!
Samo, Svaki prekid saradnje sa Miloradom Dodikom i RSom moze donjeti promjene.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neko vozi najmodernije avione u regionu i najbolje pvo sisteme na svijetu, najbolje tenkove, dtonove, apc, itd... A neko gleda Zukana crvenog u licu vidno pjanog na tv kako kafanski prica o Muji i Musi...🤣🤣🤣 Vjernik ovaj Zukan, sta kaze njemu vjera ne brani da pije alkohol, e to je pravi "musliman"
Gori i jednom i drugom. Ovaj ružni mora Kosovo priznat, a laktašenko je u kutu nema gdje do ovom u srbiju😂😂😂. Budite mirni, pozdrav za momke u Konjicu i Bugojnu😉
Najjaci je Bosnjo 😂 Nema mup helikoptera 🤣
mozete se vi naoruzavati koliko hocete kad nemate m...a za ratovanje....djabe ti sve
🧐🤔😏 Dva politicka klovna 🤡🤠 sarenim lazama zabavljaju maloumne sljedbenike! Poslije ovoga su sjeli i nesto ozbiljnije razradili plan kako mogu dodatno da pokradu vlastiti narod. 🫣😠😩
Spijunski balon koji je bio toliko brz da avioni nisu stigli do njega, prije nego je nestao? Nad Srbijom koja je s kraja na kraj 4 minute leta? Pa logicnije bi zvucalo da je rekao da su vanzemaljci. Ali ako nista drugo ima smisla za dramu u scensko zapaljivinje svekolikih narodnih masa. A moc PZO je vec demonstrirana '99. Izdrzali su citavih 15 min.
Jel ovo dodje kao neka prijetnja...
Ekonomija manjeg bh entiteta u kolapsu a laktaško govedo se skita po kasarnama u Srbiji. 🙄
zašto nam plasirate ovakve tekstove @klix ?
Poslije onakve sjednice nsrs ,danas ovo.Pa vi skontajte čemu ovo vodi.Stvarno ne bih da širim paniku,ali vidite svi da ovo pomalo liči na 1991.I neznam zašto mi Klix briše komentar jučer,kad sam rekao da sam vidio naoružane policajce na granici rs i FBih prije 10 dana.
Pravo je čudo kako je Nato smio udariti na ovakvu silu...
Jeftini politicki potezi dok se RS ekonomija urusava, a citava Europa i Amerika nad glavom vise
Servi ne bi ni vojsku Izraela solufaše dobiti 🤣... Majmunčine mitomanske prokletosavske sektaške. Sve ćemo to da vam uzmemo i da vas lešimo čke belgratske.
Dobili* Je vam majke ulojene.
Vučić ili nije, svjestan ili je budala. Pušta, Dodika na, TV tamo da sere i pravi probleme u Srbiji, izjavama i lažima podiže tenzije, što može kod budala izazvati bunt, a rekao je, Vadković na, FACE da će izazivati incidente da bi to bilo u 1 planu, boji, sr naroda u RS jer će kad, shvate da nema plata i da je Dodik kriv, tražiti njegovu odgovornost. Ovo je sve predstava kao Srbija štiti RS
Neda boze da vas vidi Helez hebo bi vam sve sto se na dvije noge krece po kuci