Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj najam... Za te pare da kupi auto. Hajd nek je jednom nesto otkazano
Šta ga briga što najam skupocjenog auta nakon 4 godine doslovno plati njegovu vrijednost.. koji šou, jeftinije bi bilo da je iznajmio svadbeni mercedes na te 4 godine, a onicbi pokrivali i kasko i sve. Kad drugi plaća onda načelnik ne pita... pitajte ga hoće li ovako i ženi od svojih para iznajmljivat, eto ušparat će na gorivu!
“Nakon toga, oglasio se i načelnik ove sarajevske općine Hasan Tanović te je poručio kako ugovor o iznajmljivanju automobila ne predviđa vlasništvo nad vozilom već samo korištenje.” U tome je i poenta za 4 godine ce platiti 90.000 KM a onda vratiti auto , znaci baciti tolike pare . Cuj demagogijje molim te .
@killerloop1, Znaci mjesecno ga izadje renta oko 1800 KM. Tolike pare das za 4 godine i na kraju opet nemas auta.
Ovo je kao kad slušaš savjete zlatne djece milijardera iz New Yorka sa Wall Streeta... kad objašnjava neki malac od 16 godina (kad u Americi imaju pravo polagat vozački) da je dugo razmišljao o ekonomskoj krizi i ekonomskok opravdanosti kupovine auta u New Yorku gdje većina ne vozi, pa je elegantno zaključio da umjesto limuzine kupi HELIKOPTER. Vjerovatno je tako i Dodik dedkcijom zaključio da mu je najbolje vozat helikopter, nema šta!
Bravo Bravo Bravo ali ovo je nista sta sve kupuju tj RENTAJU svi ih treba smijeniti i zabraniti dozivotno obavljanje bilo kakve fukcije ne zaposlit ih nek beru Fikretove i Fadilove Maline pa nek onda Renta od fikreta kombija kakvog ima Fikro lopina para u steku od Respiratora je ostalo. 😉😉
Sli eto bitno je da je SDA zbačena sa vlasti u nekim Sarajevskim općinama, i šta si dobio kao alternativu, isto ili slično smeće. Vlast je oličje naroda, kakav narod takva vlast, trebamo mijenjati sebe, možda i ovi na vladti budu bolji.
Ja ne mogu da shvatim kako ima naroda glupog, prozivaju ga ovako onako, mogao je da opština kupi auta za te pare, jeste može ali nije to peoenta. Shema ide ovako, ja iznajmim auto na općinu, plaćam rentanje tokom mandata, prodje mandat auto izretan tj. otplacen, mene smijene ja malo secekam i odem po njega ili istog takvog druge boje. Jer da ga je općina kupila ja bih ga mogao voziti ali nikad ne bi bio moj.
Ahahaha glupana zaustavili, svaka cast vijecnicima 👍
Ovaj Tanović je obični prevarant. Ni doktora ni načelnika od njega.
jel' ovo načelnik na slici kraj auta?? :o :o
Romobil Haso romobil :)
BRAVO,KO BI REKAO DA JE OVAJ TANOVIĆ TOLIKA ĆUNA
Poceli se "urbani" ugradjiiiivat heeeee sinko, 2 mandata i oni bi i elektrane ovako
Prvo malo na parkovima, na trotoarima..dok se ne oslobode..za 2 mandata ovi bi nam prodali i crno pod noktima.. sda je patriotska stranka.. to su vec uhodane sheme, i ne kostaju nas mnogo koliko ce nas ovi kostat
Tanovic i Mandic dva najgora nacelnika od rata.
na stranu sve, al ovaj Arslan je rijetko odvratan lik, glumi neku moralnu vertikalu, a krajnje je drzak i primitivan
Penali za raskid ugovora kao pola autombila, tako se to radi.
Nemoj te tako, covjek je i previse uradio za opstinu novo sarajevo zasluzuje da mu i poklonimo vozilo. Pitam se kakvi su mozgovi glasali za njega iskreno. Lik je promasaj apsolutni i najveci u historiji nase opstine. Smjena i to automatski
Kakav promašaj je ovaj načelnik, šteta
Samo daj mu vlast i videćes kakav je.Sve go lopov na vlasti.