Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je odmah na dnevnom redu,a ukidanje nepravedno uvedenih akciza može da sačeka,je li?
Vijece ministara u kojem su naravno i SDA ministri, sta kazu na ovo SDA botovi, ovaj... roboti? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Svaka cast 💜💙💚💛🧡❤
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Konacno jedna “vrrrlo bitna” odluka, za “bolju” buducnost!!! 🤮🤮🤮
Heroji našeg vremena, nastavite borbu za svoje pravo na izbor.
Ovo nam je kraj!
Još da se usvoji da pedeei djecu usvajaju i tjt. 😂
da uđemo i eu treba da nam uđe
PODIZANJE SVJESTI,mamu li vam cafirsku i poganu
To je ta cijena koja se mora platiti. Ukrajina je morala da usvoji Instabulsku konvenciju da bi dobila status kadidata. Ukratko BiH ce morati da se naguzi (metaforicki receno), jer ovo su vrjednosti koja su zapravo najvaznije zapdu. Platite Krcmaru racun sada
Legalizujte Marihuanu !!!!
rokni je Putine
Prebrojte ih .....da vidimo koja je cifra
Toliko ima precih stvari oko ljudskih prava rijesit a ovi idioti koje smo mi birali stavljaju LGBT preko reda kao prioritet
LGBT se bore za svoja prava...rezultati se polako vide,budimo realni..
Homoseksualci traze unutar svog spola i drustvu je jasno o cemu se radi. Nova, zapadnjacka, prica o rodu ce imati daleko vece efekte na drustvo, ako prodje. Direktan utjecaj na ljude, od odlaska u toalet do roditeljskog prava.
Od 14 uvjeta oni idu na ruku pederima pa jbm te pravdo
Dvospolci kao biolosko medicinski fenomen i homoseksualne i biseksualne osobe kao psiholoski fenomen su u povijesti ljudske vrste. Prica o rodu kojom se negiraju jasni bioloski pokazatelji a forsira pravo na osjecaj nebioloskog roda je skorasnja tvorevina bez ikakvih naucnih argumenata.
....BraO za LGBT pipl 💪💪 Ljudi izasli na proteste 😎💪