Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepo je
E svaka cast! i lijepo je, isto tako, sto nije bilo provokacija...
nase kosti su po vasim dvoristima,nase kosti su u zemlji na kojoj smo vijekovima bili,u tabutima za koje su nas vrijedjali da ih prazne spustamo...odvajali ste muskarce i djecake po autobusima pa ih ubijali po livadama i kamionima kosti prebacivali na 5 lokacija,ove slike vam govore da nas NE MOZETE ISTRIJEBITI.Dok god je nas Bosnjaka bice i Bosne i u Srebrenici i na Drini,sve nas je vise i vise u manjem entitetu.
Bravo za djecu, roditelje i organizatore! Pokazali ste BH političarima, koji za sebe vole reći da su patriote, kako se voli država na svakom njenom pedlju.
respect😇💙🇧🇦⚜️
Ima li koji muškić bez fesa ? Pitam za jarana , on je ćafir .
Jao, jao, jao!!! Kada se sada baja docepa grujicica bradonje!!! Ne bih mu bio u kozi. Onaj zuti sa Kozare je jos dobro prosao, sta se ovome sprema.
Kako je moguce da načelnik bude srbin i zamjenik nacelnika opet bude srbin nakon smjene bošnjaka? I bošnjaci opet prisustvuju takvim skupštinama i sprovode te neke srpske odluke? Na kraju kad promjene ulice u mladica i karadzica 9 januar tzclv rs itd. na mjestu gdje su isti pocinili genocid i nagrađeni za isto... jasan dokaz da genocid nije prestao dok god postoji i jedan bosnjak, dok god imalo bosne ima genocidne namjere ce zivjeti medu srpskom politikom.
Sretno Republiko.
Evo ih, dječica. Začepili žvalje sarajevskim grlatim sitnosopstveničkim mahalašima iz svih stranaka. Bravo za djecu i roditelje !!!
Godine 1991., o nama je odlučivao Beograd, a 2024. o nama odlučuju Beograd, Zagreb, Podgorica, Ljubljana, Budimpešta, Berlin, Beč, Moskva, Vašington... Mi smo samo tampon zona i malo nas hajcaju da budemo opet topovsko meso. Gdje su bile ove zastave zadnjih 20 godina?
Hajde seli se preko Drine, pa nek o tebi odlučuje opet samo Beograd.
Gledajte ljepote… 👍👍👍👍