Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
losa predstava od strane destabilizatora...
Ma nije losa predstava nego ste nekulturni, tko je to vidio .. Gadjat premiera kamenjem? To je po serijatu mozda normalno ali svom civiliziranom svijetu nije
@Zrinjski........... ŠUPAK,na onom snimku kad policija hapsi onog tipa sa akreditacijom, mogao si primjetiti da u ruci drži veliki kamen! Interesantno da još niko nije objavio njegov identitet,more biti da je VEHABIJA?Šta ti misliš?
meni je najjače kad kažu mediji "pokušaj ubistva vučića" hahaha, ne mogu doć' sebi...
Isto! 😂
Režimski PTPC, INFORMER ....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Evo, devet dana nakon ove vijesti ovaj novi trag prekrio je mrak. Slabašni pokušaj spina.
http://webtribune.rs/definitivno-potvrdeno-britanska-tajna-sluzba-rezirala-napad-na-vucica/
Bakir Izetbegović, bošnjački član Predsjedništva BiH, jedan je od vođa opasne organizacije najradikalnijih islamista u toj državi, tvrde u izvještaju američke nevladine organizacije.NVO Ratni koledž SAD i još nekoliko oraganizacija, u izvještaju "Islamizam i bezbjednost u BiH", navode "da je Izetbegović povezan s Muslimanskim bratstvom, od kojeg su kasnije nastale Al Kaida i ISIS", piše "Informer". Prema ovom izvještaju, američke NVO čak sumnjaju da je Izetbegović omogućio iranskim špijunima da uđu u BiH i tako podržao terorističke akcije. U izvještaju se navodi i da je Izetbegović godinama u vezi sa radikalnim islamistima. "Posle rata, od 1999. do 2003, Bakir je bio u Upravnom odboru humanitarne islamske organizacije Merhamet. Kao i ostale slične fondacije, Merhamet je bila paravan za krijumčarenje oružja u BiH tokom rata. Nemoguće je da Bakir, kao asistent i sin predsjednika Alije Izetbegovića, nije bio upoznat s ovim aktivnostima, kao što nije mogao da ne zna za dovođenje mudžahedina u BiH", piše u dokumentu, u kojem se navodi i da je Bakir Izetbegović sarađivao i s vehabijama. "Učestvovao je u izgradnji džamije kralja Fahda, omogućivši da se zemljište na kojem je sagrađena pokloni Saudijcima, iako je pripadalo Srbima. Ta džamija je poznata kao centar vehabijskog uticaja i moći u BiH. Osim toga, veze Bakira i iranskih zvaničnika su kontroverzne, pogotovo što su neki od njih povezivani s islamskim teroristima. U proljeće 2013. Bakir se usprotivio izbacivanju iranskih diplomata za koje se ispostavilo da imaju veze s vehabijskim vođom u Gornjoj Maoči. Iako nije utvrđen kontakt Izetbegovića s njima, mnogi su se pitali da li je otvorio vrata špijunima i terorističkim operacijama", navodi se u izveštaju.
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/3/Регион/1980780/Грађани+препознали+могуће+нападаче+на+Вучића.html.
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/3/Регион/1980780/Грађани+препознали+могуће+нападаче+на+Вучића.html.
DOZIVOTNU ZABRANU ULAZKA vojvode kurcica U BH I HRVATSKI ceto SMRDLJIVI
Bio sam tamo,režija loša,vidi se iz aviona,Kad gledaš više puta snimak kratkog uratka kojeg nazivaju "Napad na Vučića" u stvari se jasno vidi da niko ne napada,a jedino što ovi "betbednjaci prave gužvu i galamu.I treba biti iskren,bačeno je desetak flaša s vodom (plastičnih).Najveća je ubleha,što se ,kad je bačena prva cipela kod spomenika sa imenima,Vučić komotno mogao okrenuti i otšetati prema ulazu u kompleks.ali ne.Bezbjednjaci su svog "štićenika",potpuno glupo i nepotrebno odvela u masu.Ako Vučić nije znao ništa od ovoga,onda mu se sprema Đinđićev scenario.A ako je znao,onda je pokazao da je zaista grande šit.
Ma narode i budala vide da hoce da nam zature rat, isti kurac ko 92, odcjepljenja i americka sranja scenario pljunuti, na hajr i na dobro sta bude bit ce....
Čitajući komentare pravoslavaca stićem dojam da im više smeta sto je masa tekbirala nego ovaj ostali scenarij. Imate google pa vidite šta to znaći,a na koncu te rijeći nikog nevrijeđaju ili .....MUP RS u civilu BIA u civilu nije ni čudo da je kuhinja nešto skuhala
pa oni se više boje tekbira nego nego ičeg drugog , valjda im je usađeno u glavu da je to ratni poklič,
isto kada su pored tornjeva našli pasoš otmičara muhameda ate ako se ne varam.smiješno
Kad je Vučić odmah poslije napada izjavio da ga je napala navijacke grupa iz Srbije dok nasi organi nisu imali pojma o kome se radi svakom pametnom covjeku je bilo jasno o cemu se tu radi.Doduse trebalo je bit jasno i svakoj budali ali iz nekog razloga nije pa su glupani pozurili da se izvinjavaju. Pa evo da vam srocim izvinjenje koje cete od sada koristiti: Mi se duboko izvinjavano sto ste nam izrezirali napad na Vučića,nece se vise ponoviti.
Izvinjavate li se jos?Ćamile?Bakire?Ostali? Kretencine glupe,mazohisticke.
U Potocare treba da dodju porodice zrtava i reis da izmoli fatihu, a ne da se prave Cevljanovici od te nesrece..
Vrhunac CINIZMA je kad Bosanski srbi vaze o civilizacijskim normama...
kad ce bog I sreca pa izgubi telefon ko drugom jamu kopa sam u nju padne pa tako I bia dragi alah sve vidi amin