Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta se ovo desava u nasem ekonomskom tigru zvani RS? Da li su plate male jer su u pitanju opet neke sabotaze i urote bjelosvjetskih mocnika protiv srpske nejaci ili je jednostavno u pitanju korupcija i kriminal!?
Samo su zaboravili napomenuti da je u zdravstvu Republike Srpske najveća korupcija. Mlade medicinske sestre ne znaju izvaditi krv, izbodu te na deset mjesta dok izvade kap krvi.
Bez poklona i bar 100 KM ne pojavljuji im se na oči. Kad god sam otišao kod svog doktora, u njegovoj kancelariji uredno i lijepo složeno stoji 10 kesa. Sve sami pokloni. Ono što se stavi u džep nisamo mogao vidjeti, ali znam da sam ja dobro podmazivao. Svako put kad se vidimo, 100 KM mu uleti u džep. Klošarima je uvijek malo!
uhhh, koliko otrova se prosipa prema ljudima koji nijednu poruku, političku ili bilo kakvu drugu, nisu uputili prema Bošnjacima, Sarajevu ili Federaciji BiH .... nema nama spasa ...
Sad će Mile švercer da izadje i kaže kako on ne prima platu zbog crne liste, jes da on ima nešto keša par miliona ali se i žrtvuje maksimalno za srpski narod🤣🤣🤣
I to u ovom teškom trenutku za srpski narod. Srbujte i slavite ugroženost, a ne štrajk izdajnici!
bujrum u federaciju,plata dobra i redovna i ne tjeraju vas na proteste uz sendviče
A kome protestujete? Bočje da srbujete protiv nepravde nad srbima, rezolucije , izbornog zakona, Šmita. A vi hoćete plate. Sramota.
Što više ćirilice, to frižider prazniji.